Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Φλεβάρη η ενημερωτική συνάντηση στο σχολείο μας με θέμα: «Ασφάλεια στο Σπίτι» με σκοπό την πρόληψη του ατυχήματος στο χώρο κατοικίας.

Ο χώρος του σπιτιού μπορεί, πράγματι, να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις που φτάνουν σε ατυχήματα, εκ του γεγονότος ότι αισθανόμαστε τόσο ασφαλείς ώστε να χαλαρώνει η εγρήγορση και η προσοχή μας.
Οι σωστές επιλογές του εξοπλισμού και της χρήσης του στο σπίτι μας εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και, ως εκ τούτου, την πιθανότητα ατυχήματος.
Η συνειδητοποίηση απλών καθημερινών καταστάσεων, που μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους χρειάζεται να είναι μέριμνα όλων μας.
Την ενημέρωση έκαναν τεχνικοί ασφαλείας του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας.
Εκτός από τους μαθητές, στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί γονείς.