Τα δέντρα της γυμναστικής!

20221221 091700

Ποια ομάδα θα προλάβει να στολίσει πρώτη το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ποια ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα “ομορφότερα” στολίδια; Ποια ομάδα έχει “μεγάλη’ φαντασία; Ποια ομάδα σκέφεται δημιουργικά, συνεργάζεται και κινείται με ταχύτητα;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορα  τα παιδιά “κατέβασαν”  ιδέες, πόσο άψογα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δέντρα με το αθλητικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους!

Τα στεφάνια μετατράπηκαν σε έλατα, οι μπάλλες σε στολίδια, οι κώνοι μεταμορφώθηκαν σε κορμούς, τα σχοινάκια έγιναν λαμπάκια τα οποία φώτισαν το τελευταίο, γιορτινό μάθημα της γυμναστικής! Τρέξιμο, κίνηση, φαντασία, δημιουργικότητα και γέλιο!

Τελικά όλες οι ομάδες τα κατάφεραν περίφημα!

Αλλά και οι χειροτεχνίες δεν πήγαν πίσω! Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ’ τάξης δημιούργησαν ένα διακοσμητικό δέντρο το οποίο στόλισε την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας! Τέσσερα κομμάτια ξύλου, μία πράσινη κορδέλα,  τέσσερις χριστουγεννιάτικες μπάλλες , λίγος … σπάγγος και πολύ διάθεση ήταν αρκετά για να φτιάξουμε και εμείς το δικό μας στολίδι!

Γιατί στην γυμναστική μπορούμε να κάνουμε και να μάθουμε πολλά! Γιατί είμαστε όλη μία ομάδα!

Καλά Χριστούγεννα!

Αφήστε μια απάντηση