Το σχολείο μας αγαπάει το Μπάσκετ!

BASKETBALL

Ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής για συμμετοχή σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης, το σχολείο μας βρέθηκε στις 28 Μαρτίου και ημέρα Πέμπτη στο κλειστό γυμν

BASKETBALL
Μαθητές των Δ’,Ε’,Στ’ Τάξεων σε Αγώνες Καλαθοσφαίρισης

αστήριο του Δήμου Θηβαίων (Αν. Χατζόπουλος).

Μαθητές της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεις συμμετείχαν με 2 ομάδες στη διοργάνωση. Αν και ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν συμμετοχικός και όχι ανταγωνιστικός, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Η αναμονή για το παιχνίδι (εξ αιτίας των πολλών συμμετοχών από όλα σχεδόν τα σχολεία της Θήβας), η προσπάθεια, η αγωνία, η χαρά και η ικανοποίηση της νίκης, η απογοήτευση αλλά και η αποδοχή της ήττας, η πειθαρχία στους διαφοροποιημένους κανόνες και ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών αποτέλεσαν το …μάθημα της ημέρας!

Η Καλαθοσφαίριση, άθλημα ομαδικό το οποίο απαιτεί συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και ιδιαίτερες κινητικές δεξιότητες αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο διδακτικό αντικείμενο της Φυσικής Αγωγής για μαθητές και μαθήτριες!

Συγχαρήτηρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στον χώρο!

Ανώνυμο σχέδιο 16
Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης

Αφήστε μια απάντηση