ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

IMG 20231102 173913

Η γνώση της παροχής Πρώτων Βοηθειών είναι σημαντική και αναγκαία για κάθε εκπαιδευτικό και για κάθε γονέα, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσουν έγκαιρα και να βοηθήσουν τους μαθητές  και τα παιδιά τους. Για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και γονέων των παιδιών του σχολείου μας σχετικά με θέματα Πρώτων Βοηθειών απευθυνθήκαμε στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής και Τραυματολογίας του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ  Λέρου.

12

Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη προθυμία η κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου, Δ/ντρια του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής-Τραυματολογίας του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου, και η κα Βάλια Κυπραίου, Υποδ/ντρια  του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής-Τραυματολογίας του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου. Έτσι, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας μία απογευματινή ομιλία που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου.  Το θέμα ήταν “Πρώτες Βοήθειες για παιδιά” και κατά τη διάρκεια της ομιλίας ενημερωθήκαμε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται συχνά ατυχήματα του σχολικού χώρου και απαντήθηκαν ερωτήματα εκπαιδευτικών και γονέων σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά.

Την ομιλία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Γκουγκουλοπούλου Ειρήνη και την κ. Κυπραίου Βάλια!