Σύγχρονη κολύμβηση….στον κάμπο και Δ και Ε τάξεις ….. χορεύουν.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023,στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, στη γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους 2022-23,οι μαθητές/τριες του Ολοήμερου τμήματος, παρουσίασαν, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Αγγελικής Γκαραγκάνη,ένα δροσερό δρώμενο,παρωδία της σύγχρονης κολύμβησης, όχι σε πισίνα ,αλλά στον …. κάμπο. Η παρουσία τους εκπληκτική και σκόρπισε άφθονο γέλιο. Στη συνέχεια μαθήτριες της Δ και Ε τάξης παρουσίασαν χορευτικό δρώμενο με σύγχρονη χορογραφία, που επιμελήθηκε η μαθήτρια της Ε τάξης Μαρία Γιολδάση, γεμάτη σκέρτσο, ένταση και ρυθμό.!!!!

ΟΛΟ 4    ΟΛΟ 2  ολοημερο ΟΛΟ 1

 

Αποφοίτηση ΣΤ τάξης σχολικού έτους 2022-23.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, σε μια σεμνή τελετή το σχολείο μας, παρουσία του Δ/ντή του σχολείου Κωστή Κων/νου, του Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Λιάκου Βαλάντη, εκπαιδευτικών και μαθητών, αποχαιρέτησε τους αποφοιτήσαντες μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης. Στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας μεταβαίνουν οι: Βογιατζής Βασίλειος, Ζαφειρόπουλος Βασίλειος, Κατσέλου Γεωργία, Κουσάνα Φωτεινή, Λιάκος Κων/νος, Μπαλάφας Κων/νος, Παππάς Ιωάννης, Παπαδημητρίου Θεόδωρος, Παπαβασιλείου Σταματία,Στάικου Αντιγόνη, Σφέτσιου Ηλιάνα, Σταμούλης Νικόλαος, Τιτούλη Σοφία,  Τσέλα Γκλοριάνα,Τσίτρας Αντώνιος, Τσούπος Βασίλειος και στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καρδίτσας ο μαθητής Γιολδάσης Αλέξανδρος. Ο δάσκαλός τους Δημήτρης Τσέας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τους εύχονται: Καλή Πρόοδο, Υγεία και καλή προσαρμογή στο νέο τους σχολείο.!!!!

ΣΤ 1      ΣΤ 2    ΣΤ

Θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστή τον….Έλμερ.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, οι μαθητές της Β τάξης, με σκηνοθεσία της δασκάλας τους Ζωής Κουτσιούμπα, παρουσίασαν στη γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους 2022-23,το θεατρικό δρώμενο <<Έλμερ το διαφορετικό ελεφαντάκι>>.Οι μαθητές από τις προηγούμενες μέρες στην τάξη τους ξεκίνησαν το φτιάξιμο των κοστουμιών της παράστασης, μοίρασαν τους ρόλους κι έκαναν και τις πρόβες τους. Η παρουσία τους εξαιρετική και οι μικροί καλλιτέχνες-θεατρίνοι, απέσπασαν τα χειροκροτήματα από τους συμμαθητές και τους γονείς που είδαν την παράσταση. Ραντεβού έδωσαν για του χρόνου, υποσχόμενοι περισσότερες εκπλήξεις.!!!!

ΕΛΜΕΡ 1 1 ΕΛΜΕΡ 2 1 ΕΛΜΕΡ 3 1 ΕΛΜΕΡ 4 ΕΛΜΕΡ 5 1 θ 1θ 11 θ 8 θ 10  θ 9 θ 7 θ 6

θ 3 θ 2 θ 5 θ 4

 

Η σχολική χρονιά 2022-2023 ….μας τέλειωσε.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023,ήταν η τελευταία μέρα των μαθητών/τριών στο σχολείο μας. Ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και στους γονείς τους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….ΥΓΕΙΑ…..ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ….ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!!!!

ΣΧΟΛΕΙΟ