Μικροί καλλιτέχνες εν δράσει !!!!!

Οι μαθητές/τρια της Β  τάξης το σχολείου, εμπνεόμενοι από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών πήραν απλές χαρτοπετσέτες και άδεια βάζα και με τη καθοδήγηση της δασκάλας τους Ζωής Κουτσιούμπα, δημιούργησαν μικρά γιορτινά  αριστουργήματα, τα οποία αποπνέουν την δημιουργικότητα,  την ευαισθησία και τη χαρά να ολοκληρώνω κάτι ομαδικά  με συνεργασία μέσα στην τάξη !!!!!

ταξη 3 1 ταξη 1

ταξη 3 2 ΤΑΞΗ β ταξης

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο παράθυρο.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η ευαισθησία, η δημιουργικότητα και η φαντασία των μαθητών/τριών αυξάνεται κατακόρυφα. Το αποτέλεσμα αυτών φαίνεται στα παράθυρα της Γ  τάξης του σχολείου, όπου τα πινέλα στα χέρια τους έγιναν εργαλεία και δημιούργησαν θαυμάσια χριστουγεννιάτικα σκίτσα με τη βοήθεια του δασκάλου τους Αγαθοκλή Παπαστάθη. Χρόνια πολλά από τους μαθητές/τρια για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη η Νέα Χρονιά του 2023 σε όλους σας.!!!!

.jpg

2ος Θεματικός Κύκλος στα εργαστήρια δεξιοτήτων.

Ξεκίνησε ο 2ος  Θεματικός Κύκλος  στα εργαστήρια δεξιοτήτων με τίτλο : <<Ζω καλύτερα. Ευ Ζήν>> και με την  υποθεματική << Αειφόρος κινητικότητα, ενεργοί τρόποι μεταφοράς>>. Η διάρκεια του θεματικού κύκλου θα είναι από 1 Δεκεμβρίου 2022 έως 7 Φεβρουαρίου 2023.