Φιλανθρωπικός Έρανος Αγάπης.

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

<<Χάρισε ένα χαμόγελο…….. Μπορείς !!!!>>

Αγαπητοί γονείς, εν όψη των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων που εκπέμπουν ζεστασιά, αγάπη, αλληλεγγύη, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει φιλανθρωπικό έρανο τροφίμων με τίτλο: << Χάρισε ένα χαμόγελο….Μπορείς!!!>>. Στόχος του εράνου είναι όλοι μας εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες, γονείς και η τοπική κοινότητα να ευαισθητοποιηθούν και να συνδράμουν με αλληλεγγύη σε κάποιους συνανθρώπους μας και να τους δώσουμε το αίσθημα ότι δεν είναι μόνοι τους και αβοήθητοι. Σκοπός του φιλανθρωπικού εράνου είναι να βοηθηθούν δυο οικογένειες της τοπικής κοινότητας να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με ένα χαμόγελο. Για το σκοπό αυτό, όσο επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε από ένα είδος από τα παρακάτω πράγματα, ώστε να συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός τροφίμων και πραγμάτων που θα διανεμηθούν σε δύο οικογένειες της τοπικής κοινότητας Καρδιτσομαγούλας. Ενδεικτικά μπορείτε να προσφέρετε ΕΝΑ από τα παρακάτω:

ΤΡΟΦΙΜΑ: Ζυμαρικά (μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, πένες, ταλιατέλες, τραχανά., κ.λ.π.).

ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ: Γάλα μακράς διάρκειας συμπυκνωμένο, τυρί συσκευασμένο, επιδόρπιο γιαουρτιού μακράς διάρκειας για παιδιά, κρέμα γάλακτος.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ & ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ: σοκολάτες, μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές, κρουασάν, ξηροί καρποί, μερέντα, μέλι, κουλουράκια συσκευασίας, κ.λ.π.

ΧΥΜΟΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΪ, ΛΑΔΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΠΛΥΣΗΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, κ.λ.π.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

Τα πράγματα θα συγκεντρώνονται στο χώρο του σχολείου από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και θα προσφερθούν στις δύο οικογένειες την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Σας ευχαριστούμε για τη διάθεση προσφοράς !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ