Απόγευμα Σαββάτου, τα παιδιά της Ε΄και Στ΄τάξης έβαλαν τις μπλούζες της λέσχης, μέρες πριν δούλευαν τα θεατρικά τους, οι μαμάδες έφτιαξαν ποπ κορν για τους θεατές και η προβολή έγινε. Τα παιδιά ήταν υπέροχα, έδειξαν απίστευτη δημιουργικότητα σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας και εκτός από κριτικοί κινηματογράφου έγιναν και μικροί δημοσιογράφοι. Όσοι ήταν παρόντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο φύλλο της εφημερίδας τους, τα “Καλαβαρδενάκια” .
Αν και η προσέλευση ήταν μικρή, όσοι ήρθαν πέρασαν καλά πιστεύω. Οι μικροί διασκέδασαν με τα θεατρικά των παιδιών, και πιστεύω ότι έμαθαν πολλά για το σχολείο της δεκαετίας του ΄60 (και όχι μόνο), ενώ οι μεγάλοι συγκινήθηκαν ενθυμούμενοι τα δικά τους χρόνια στο σχολείο Γιατί πέρα από τις διηγήσεις των μεγάλων, μια ταινία μπορεί να μιλήσει καλύτερα στα παιδιά, ο μικρός Ηλίας τα οδήγησε σε μια εποχή που δεν γνωρίζουν, αλλά και τους έδωσε ένα πρότυπο σταθερότητας στο όνειρο.
Αν θέλετε να δημοσιευτούν τα δικά σας σχόλια μπορείτε να μας φέρετε το κείμενό σας να το δημοσιεύσουμε επώνυμα.
Ευχαριστούμε τα παιδιά και ελπίζω την επόμενη φορά να υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη στο έργο τους. Ξέρουμε όλοι πόσο περιμένουν ένα χειροκρότημα.
Κάτω από : Δραστηριότητες, Ε΄και Στ΄ τάξη






























































Αφήστε μια απάντηση