Συμμετοχή σε Φεστιβάλ Χορού

Απρ 202428

Δημοτικό Σχολείο Ελάτειας

 

Την Παρασκευή 19 Απριλίου η Χορευτική μας Ομάδα συμμετείχε στο 9ο Φεστιβάλ Χορού Δημοτικών Σχολείων Ν. Φθιώτιδας που διοργάνωσε το 16ο Πειραματικό Δ.Σ. Λαμίας.

Οι στόχοι της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές: να  γνωρίσουν την ελληνική παράδοση, να αναδείξουν την  κινητική δημιουργικότητα και  έκφραση  όπως και τις χορευτικές  δεξιότητες  τους, να κατανοήσουν  τον χορό ως μορφή έκφρασης, συνδεδεμένο με σημαντικά γεγονότα στη ζωή του ανθρώπου αλλά, και ως συλλογική  δημιουργία. Να ενισχυθεί η ενεργός συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής σε καινοτόμες δράσεις. Να ενισχυθεί η αυτοεικόνα των μαθητών,  να βιώσουν θετικές εμπειρίες  και συναισθήματα τα οποία συμβάλλουν στη δια βίου άσκηση και υγεία. Τέλος, να παρουσιαστεί η δράση σε συμμαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και την ευρύτερη κοινωνία.

Ήταν μια υπέροχη πολιτιστική εκδήλωση της οποίας οι πολλαπλοί στόχοι επιτεύχθηκαν πλήρως. Θερμά συγχαρητήρια στο 16ο Πειραματικό Δ.Σ. Λαμίας για την άψογη διοργάνωση του Φεστιβάλ και σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια και στους μαθητές μας για την εξαιρετική εμφάνιση σε χορούς της Μικράς Ασίας.

 

 

Δημοτικό Σχολείο Ελάτειας2

 

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις| με ετικέτα , ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή σε Φεστιβάλ Χορού    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Translate

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων