«Αναζητώ-Πληροφορούμαι-Μαθαίνω»

Μάι 202418

Αναζητώ Πληροφορούμαι Μαθαίνω Η ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ DEWAY εργαλείο Γνώσης Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης Αταλάντη 2021 Σελίδα 1

Την Τετάρτη 15 Μαΐου  οι μαθητές  των τάξεων Δ’ ,  Ε΄ και ΣΤ΄ με τους εκπαιδευτικούς, επισκέφτηκαν την Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης και παρακολούθησαν  το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Αναζητώ-Πληροφορούμαι-Μαθαίνω”,  συμμετείχαν  στο εργαστήριο  η Ταξινόμηση Dewey, εργαλείο γνώσης και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης.

Η ενασχόληση των μαθητών με την ταξινόμηση Dewey τους επιτρέπει να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται τα βιβλία στη βιβλιοθήκη, προσφέροντας τους ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανεξάρτητη ανάγνωση και έρευνα.

Εξαιρετικό πρόγραμμα για τους μαθητές μας, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις καλύτερες εντυπώσεις για την επίσκεψη. Είναι ωραίο να βλέπουμε τα παιδιά να ανταποκρίνονται θετικά και να εκφράζουν ικανοποίηση για τέτοιου είδους επισκέψεις, καθώς αυτές οι εμπειρίες συχνά αφήνουν μόνιμο αποτύπωμα στη μάθησή τους.

Η επίσκεψη σε μια βιβλιοθήκη και η συμμετοχή σε ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα ενισχύουν τις θετικές αντιλήψεις των παιδιών για το διάβασμα και τα βιβλία, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία.  Ευχαριστούμε πολύ την Υπεύθυνη κ. Μαίρη Ζεκεντέ για τη φιλοξενία!

 

3vaRho5i

YerBVaD6

88irC0GN

V lE9v36

iiLitAsI

ΒΙΒΛ. 1

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Φιλαναγνωσία 2023-2024| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Αναζητώ-Πληροφορούμαι-Μαθαίνω»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Translate

Σκακιστική άσκηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων