Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece!

SOCIAL MEDIA STORY 2024

Το σχολείο μας συμμετείχε ,με τους μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης και τις εκπαιδευτικούς Ε. Πιπίλου και Ν. Βλαχογιώργου, στη μεγάλη εθελοντική δράση της Κυριακής 14 Απριλίου με 800 συμμετοχές φορέων και 450 σημεία δράσεων σε όλη την Ελλάδα! Φέτος, η εκστρατεία αυτή είναι αφιερωμένη στην προστασία των δασών και το σχολείο μας δεν μπορούσε να λείπει αφού το όμορφο δάσος Φανερωμένης Χιλιομοδίου είναι δίπλα μας .
Τα παιδιά έβαλαν τα γάντια τους, την καλή τους διάθεση και καθάρισαν από τα σκουπίδια ,ένα από τα μονοπάτια του δάσους . Οι εθελοντές της πυροπροστασίας του δάσους «Soste to», Κ. Ραντίτσας, Κ. Σκούρτης και Θ. Τσουμάνης μας μίλησαν για το δάσος και μας αποκάλυψαν το νερό μιας πηγής που , εγκαταλειμμένης από τα χρόνια , είχε χαθεί κάτω από βάτα και αγριόχορτα.
Ανεβάσαμε τη δράση μας στον Χάρτη Δράσεων, και μερικές φωτογραφίες παρουσιάζουμε παρακάτω. Ευχαριστούμε τον Α. Γιαννόπουλο που μας κέρασε πορτοκαλάδες στην « Καμαρέτα», τον Ν. Ρουμελιώτη «Χαρμάνι», που μας πρόσφερε φρούτα και νερά . Μας άρεσε τόσο , που οπωσδήποτε θα ξαναπάμε! Φροντίζουμε τα δάση μα ς, τον πλούτο μας , τη Φύση…
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για, τη θετική σας ενέργεια, την έμπνευση και την ελπίδα πως, όταν ενώνουμε δυνάμεις, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

IMG 6297 IMG 6315 IMG 6330 IMG 6380α IMG 6444α IMG 6437 IMG 6457 IMG 6417