Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

1η Επιστολή προς Γονείς- Χαιρετισμός Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Σ Χιλιομοδίου Κορινθίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς 2024, εύχεται σε όλους :τους/τις εκπαιδευτικούς, το προσωπικό του σχολείου, τους/ τις μαθητές/τριες και γονείς, υγεία ,ευχάριστες οικογενειακές στιγμές ,χωρίς δυσκολίες και απρόοπτα και επίτευξη των στόχων που ο καθένας έχει θέσει στη ζωή του.

Φέτος ήταν μια χρονιά εκλογών για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και προέκυψε το καινούργιο Δ. Σ. του συλλόγου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Email: gkouroupis1@gmail.com – τηλ: 6947269429

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΒΑΣΙΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:

1.ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

2.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3.ΣΙΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του συλλόγου.

Σας θέλουμε πλάι μας  σ΄ αυτήν την προσπάθεια και ευχόμαστε να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι αυτοί που θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα του σχολείου .Έτσι θα χαιρόμαστε τα αποτελέσματα των κόπων μας μαζί με τα παιδιά μας , δίνοντάς τους ένα καλό παράδειγμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου θα επισκεφθούμε το Δήμαρχο στο Δημοτικό Κατάστημα Τενέας  και θα παραδώσουμε επιστολή του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου  με διαπιστώσεις-αιτήματα που αφορούν την εύρυθμη και αξιοπρεπή λειτουργία του Σχολείου μας και τα οποία έχουν σταλεί και εγγράφως στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από την αρχή της σχολικής χρονιάς 2023-2024. Επιγραμματικά θα τεθούν  και θα συζητηθούν  τα παρακάτω:

 1. ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥ
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ
 3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ 5 ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ
 4. ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
 5. ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
 6. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
 7. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
 8. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟΥ
 9. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
 10. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος, ο Σύλλογος Γονέων πρόκειται να διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις, όπως:

 1. την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση,
 2. ψυχαγωγική βραδιά για την καλύτερη γνωριμία των γονέων σε κέντρο εκδηλώσεων,
 3. εκδρομές, χοροεσπερίδες για τους μαθητές, κ.ά

Πιστεύουμε ότι θα συμμετέχετε ενεργά στις  εκδηλώσεις, και ότι θα τις υποστηρίξετε, για την επιτυχή  πραγματοποίησή τους.

Σας γνωρίζουμε, ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επικοινωνία για θέματα που σας απασχολούν, για προτάσεις και δημιουργικές ιδέες που καταδεικνύουν τον ενεργό ρόλο όλων μας. Σας καλούμε να εγγραφείτε στο facebook του συλλόγου…Σύλλ. Δημοτικού Χιλιομοδίου…. για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε δράση ή θέμα που αφορά το σχολείο μας. Εκεί αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του Δ.Σ.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση  syllogosgoneondemotikochiliomo@gmail.com  και να ενημερώνεστε ή να ενημερώνετε τα άλλα μέλη και τους φίλους της Σχολής μέσω Facebook

Σας  θέλουμε στο πλευρό μας και σε  πρακτικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν βάσει της επαγγελματικής σας δραστηριότητας μπορείτε να συμβάλλετε με οποιοδήποτε τρόπο,  π.χ. ένας επιστήμονας θα μπορούσε να παρουσιάσει τον τομέα του στους μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού, ένας τεχνικός – τεχνίτης ή έμπορος θα είχε ίσως την ευγένεια να προσφέρει είτε εθελοντικά είτε σε τιμές κόστους εργασία ή/και υλικά για εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο χώρο του σχολείου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο ανέρχεται στα 15€ για ένα παιδί ανά οικογένεια 9€ το κάθε παιδί (όταν υπάρχουν δυο παιδιά στην οικογένεια), 7€ το κάθε παιδί (όταν υπάρχουν τρία παιδιά στην οικογένεια) και είναι ο βασικός οικονομικός πόρος του συλλόγου, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην υποστήριξη του έργου της σχολικής μας κοινότητας.

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!

 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. Συλλόγου