Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας!

Εδώ μπορείτε  να διαβάσετε πληροφορίες για το σχολείο μας  και τις δραστηριότητές του,  να παίξετε εκπαιδευτικά παιχνίδια  και να βρείτε χρήσιμους συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες. Καλή περιήγηση!

«Οικονομική ενίσχυση για μαθητές Δημοτικού – μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για κάλυψη μέρους των ετήσιων διδάκτρων φροντιστηρίων για εκμάθηση αγγλικής γλώσσας σχολικού έτους 2018-2019» , με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

http://www.gefyra.com.gr/drasi/oikonomiki-enishysi-gia-mathites-dimotikoy-meli-oikogeneion-tis-perifereias-stereas-elladas

«Παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος για τα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικών Σχολείων, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2018-2019» , με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

http://www.gefyra.com.gr/drasi/parohi-ektaktoy-oikonomikoy-voithimatos-gia-ta-paidia-tis-taxis-dimotikon-sholeion-perifereias

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Τρίτη 12/6/2018 πραγματοποιήθηκε η αθλητική ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας διασκέδασαν και συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές. Συγκεκριμένα, έπαιξαν γερμανικό, λουκουμομαχίες, μουσικά στεφάνια και έγιναν αγώνες καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, αλλά και διαγωνισμός τριπόντων. Μικροί και μεγάλοι ψυχαγωγηθήκαμε και απολαύσαμε αυτή την ημέρα!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας τίμησαν τον Αθλητισμό συμμετέχοντας στους Περιφερειακούς Σχολικούς Αγώνες Στίβου την Τετάρτη 30/5/2018 στο Γήπεδο Άσπρων Σπιτιών (Παραλίας Διστόμου) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της 10ης Ιουνίου 1944.
Το Σχολείο μας είχε μεγάλο ποσοστό συμμετοχής και επιτυχίας, αφού οι μικροί αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους!!! Ακολουθεί ο πίνακας κατάταξης

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ