etiketa

Ετικέτα ποιότητας

 

etiketa 

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά η κα Γεραμάνη Μαρία με τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄τάξης 2024-25 κέρδισαν για το Δημοτικό σχ. Ανυφίου ετικέτα ποιότητας μαθητή/τριας! 🥇
🏆Συγχαρητήρια: Γιώργο, Γιώργο, Δανάη, Γιώργο, Ναταλία, Μαρίνα, Ραφαήλ, Αλέσια, Ελεάνα, Κωνσταντίνε, Αναστάση, Παύλο, Κωνσταντίνα, Λεωνιδία, Σοφία.
Είμαστε υπερήφανοι για σας!!!!! 🙂
Ευχαριστούμε κα Γεραμάνη!
Η ετικέτα ποιότητας μαθητή/τριας e Twinning είναι μια διάκριση που απονέμεται στους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά και ουσιαστικά σε ένα επιτυχημένο eTwinning project. Πρόκειται για προσωπική αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο έργο, σε συνέχεια της απονομής Εθνικής και/ή Ευρωπαικής ετικέτας ποιότητας στο ίδιο έργο.
Συγκεκριμένα ο/η μαθητής/τρια:
παρήγαγε αυθεντικό περιεχόμενο
Συνεργάστηκε με άλλους μαθητές
Χρησιμοποίησε ψηφιακά εργαλεία του TwinSpace
Ανέπτυξε δεξιότητες όπως:δημιουργικότητα, επικοινωνία, συνεργασία.
Είναι μόνο η αρχή….

 

pappoy

Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

pappoy  mari

1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, οι μαθητές μας δημιούργησαν όμορφες κατασκευές αφιερωμένες στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Με χρώματα, βαμβάκι και πολλή φαντασία, έφτιαξαν ζωγραφιές που εκφράζουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Η δράση αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση στην τάξη γύρω από τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες στη ζωή των παιδιών, καθώς και για την αξία του σεβασμού και της φροντίδας προς τους μεγαλύτερους.

Χρόνια πολλά σε όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας! 🌸