θυμος 1

“Θα κάνω….μπαμ!!!” -ομάδα Celesta

θυμος 1

Αναγνώριση συναισθημάτων – Διαχείριση συναισθημάτων

“Εβδομάδα ψυχικής υγειας”
…και οι Α,Β,Γ τάξεις δημ.σχ.Ανυφιου με τη βοήθεια της ομάδας Celesta” εξασκούνται πως να διαχειρίζεται το θυμό τους!!!!
Μεσα απο το κουκλοθεατρο
@Θα κανω μπαμ@
εφηυραμε ενα συνθημα καθε φορα που θυμωνουμε για να κατευναζουμε το θυμο μας!!!
“δράκος, μπουνιτσα, κερια”
…και ο θυμός γίνεται θυμουλης…
…Ρωτήστε τα παιδιά να σας εξηγήσουν…
Εμείς θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κουκλοπαιχτριες: Αναστασία & Μαρα για το άρτιο θέαμα που μας προσέφεραν, για τη διαπαιδαγωγηση που έκαναν χωρίς διδακτικό, για την ηρεμία που είχαν οι τάξεις όταν αποχώρησαν με τα θεατρικά μπαγαζια τους!!!
…κυρία θέλω να το ξαναδώ το θέατρο αύριο…είπε η Σοφία
και τα λόγια της αυτά τα είπαν όλα όσα κατασταλαξαν στις ψυχές των παιδιών !
βραβ

Διάκριση μαθητών/τριών Δημ.σχ. Ανυφίου στο διαγωνισμό ΕΜΕ 2023-24

Περήφανοι 👍& χαρούμενοι 😃για τη διάκριση μαθητών/τριών μας στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας σχ. έτους 2023-24.
Συγχαρητήρια σε παιδιά, δασκάλους, γονείς!!!!!!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ο φόβος των Μαθηματικών δεν υπάρχει στο δημοτικό σχ. Ανυφίου!!!
Αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11.00π.μ. θα γίνει η βράβευση των παιδιών στο Άργος στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μέγας Αλέξανδρος”. Σας καλούμε να συμμετέχετε στη βράβευση των παιδιών μας και να μοιραστούμε όλοι τη χαρά της μαθηματικής σκέψης!

βραβ

Δημοτικό σχ. Ανυφιου &
Ελληνική Μαθηματική εταιρεία!
Στη γιορτή των Μαθηματικών  χαρήκαμε μια όμορφη διοργάνωση του παραρτήματος της ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας του νόμου μας!
Οι μαθητες/τριες μας με αδημονία περίμενα τα βραβεία τους, οι γονείς και τα αδέρφια τους με χαρά τα υποστήριξαν κι οι εκπαιδευτικού με ικανοποίηση μοιράστηκαν την επιτυχία τους και του σχολείου μας!
Τα ντονατσακια της κας Ελένης πάντα έτοιμα να κάνουν πιο γλυκές τις εμπειρίες μας!!!
Συγχαρητήρια! Κι εις ανώτερα!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
ηολα

Ευρωπαική ημέρα γλωσσών

ηολα ωιδε

Οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 🇬🇷🇩🇬🇬🇧🇫🇷🇨🇭🇨🇮 με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό!
Οι μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και Στ’ τάξης διοργάνωσαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο οι συμμαθητές και συμμαθήτριές τους έπρεπε να μαντέψουν τη γλώσσα που είχαν επιλέξει.
Οι μικρότεροι μαθητές και μαθήτριες, από την Α’ έως τη Δ’ τάξη, ασχολήθηκαν με παιχνίδια και χειροτεχνίες σχετικές με τις γλώσσες, δημιουργώντας όμορφες κατασκευές.
Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα, όλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις γλώσσες της Ευρώπης και τη σημασία της γλωσσικής ποικιλίας.
Ευχαριστούμε τις κυρίες Γεραμανη Μαρία και Ευσταθίου Ελισσάβετ για την άψογη συνεργασία και το ήθος των παιδιών στην κοινή δράση!

11η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

μαζίπερπκερ

11η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού…..και περάσαμε όμορφα!!!!
Περπάτημα από τη “Συναντηση” έως τη φιλόξενη πλατεία Παναριτιου με τα κεράσματα του πάρεδρου κ. Χριστοπουλου Αντώνη που τον ευχαριστούμε θερμά!!!
Παραδοσιακά παιχνίδια και ελεύθερο παιχνίδι στο 5Χ5 Ανυφίου όπου οι φιλόξενοι και ευγενικοί ιδιοκτήτες έκαναν τα πάντα για να ευχαριστήσουμε!!!
“Μαζι” ήταν το σύνθημα της φετινής χρονιάς και τα παιδιά του δημ.σχ. Ανυφίου το έκαναν πραξη: είδαμε εκτακια και πρωτάκια μαζί να παίζουν μπάσκετ με φροντίδα των μεγάλων προς τους μικρούς!!