Εγγραφές 2024-25

ΕΠΙΓΡΑΦΗ 1

ΕΠΙΓΡΑΦΗ 1

Από την 1η έως και την 20ή Μαρτίου 2024 θα γίνεται η εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου των παιδιών που γεννήθηκαν μέσα στο ημερολογιακό έτος 2018 .
Δικαιολογητικά:
α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. ( που αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ&Α. (Φ.6/498/57863/Δ1/6-4-2016).
β. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.
γ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας. ( πρώτη σελίδα του Ε1, ή λογαριασμός ΔΕΚΟ , ή ενοικιαστήριο συμβόλαιο )
δ. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
ε. Το Βιβλιάριο Υγείας ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
* Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.
Οι αλλοδαποί/ές μαθητές/τριες εγγράφονται στην Α’ τάξη αφού προσκομίσουν : ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο, χωρίς να είναι απαραίτητη η πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης, καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά.
Ενημερώνω πως επιθυμώ να έχω προσωπική επαφή, γνωριμία κι ενημέρωση με τον κάθε γονέα που πρόκειται να εγγράψει το παιδί του στο σχολείο μας , οπότε σας παρακαλώ να τηλεφωνείτε στο σχολείο 2752044141 ( 8:15 πμ -14:00 μμ ) καθημερινά , για να κανονιστεί η συνάντησή μας μέσα στην προκαθορισμένη προθεσμία .
Η διευθύντρια του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση