“…για μια ρόγα από σταφύλι” – παρουσίαση του προγράμματος στους γονείς

Χτες το απόγευμα η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας είχε μετατραπεί σε …ταβέρνα! Ναι, καλά διαβάσατε. Τη μετατρέψαμε σε ταβέρνα και υποδεχτήκαμε τους γονείς των μαθητών της Β΄τάξης για να τους παρουσιάσουμε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα “…για μια ρόγα από σταφύλι” που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Οι γονείς μοιράστηκαν στα τραπέζια και οι μικροί σερβιτόροι τους πρόσφεραν όλα τα καλούδια που είχε ετοιμάσει η χρυσοχέρα δασκάλα της Β΄ τάξης: ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, ελιοπιτάκια αλλά και σουσούκο (!!!), ανθότυρο με πετιμέζι, σταφίδες, ντοματούλα, αγγουράκι, δροσερό κρασάκι και παγωμένο τσίπουρο!

Η κυρία Ελένη είπε λίγα λόγια για το πρόγραμμα, έδειξε στιγμιότυπα από την υλοποίησή του και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στα παιδιά, που διηγήθηκαν ιστορίες σχετικές με το σταφύλι αλλά και τις εντυπώσεις τους από το πρόγραμμα. Το συμπέρασμα; Είχε μείνει αξέχαστη σε όλους η μέρα που πάτησαν σταφύλια!!!

Ήταν πραγματικά ένα… μεθυστικό απόγευμα!!! Να είστε καλά μικροί μας και να μας χαρίζετε, εσείς και η δασκάλα σας τέτοια όμορφα απογεύματα

Αφήστε μια απάντηση