Επίσκεψη στο Φουγάρο – άλλο ένα δώρο της κυρίας Κυριακοπούλου στο σχολείο μας!

Έχουμε ξαναγράψει πως η κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου είναι για το σχολείο μας κάτι σαν την καλή νεράιδα του παραμυθιού. Πέρυσι μας έδωσε την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τον μεγάλο μαντρότοιχο του προαυλίου μας. Φέτος, βρήκε έναν άλλο τρόπο για να κάνει τη σχολική μας πραγματικότητα ποιοτικότερη: μας χάρισε μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Φουγάρο, σε αυτό το υπέροχο, διαδραστικό έργο τέχνης που δημιούργηε στο Ναύπλιο.

Τι κάναμε σήμερα στο Φουγάρο; Τα μικρά μας (Α΄- Β΄τάξη) ακολούθησαν την κυρία Ράνια στα μονοπάτια της βιβλιοδεσίας, η Γ΄ & η Δ΄ τάξη έμαθαν για την ανακύκλωση παίζοντας με την κυρία Μαρία και οι μεγάλοι μας (Ε΄ & ΣΤ΄) έφτιαξαν αποτυπώματα φύλλων σε πηλό, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυρίας Γιάννας.

Γύρω στις 10.30, όταν τα εκπαιδευτικά προγράμματα είχαν τελειώσει, η όρεξη των μικρών μας είχε ανοίξει για τα καλά. Όμως η κυρία Κυριακοπούλου είχε φροντίσει και γι’ αυτό. Χορταστικά σάντουιτς, φρέσκα φρούτα και δροσεροί χυμοί,σερβιρίστηκαν σε όλους!

Σειρά τώρα είχε το παιχνίδι. Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, ξεχύθηκαν στο γκαζόν, στις κούνιες, στις αιώρες, στα μικρά ποδήλατα, στην αίθουσα του πινγκ – πόνγκ. Φωνές και γέλια παντού!

Γύρω στις 12.30, όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε συναντήσαμε και την κυρία Φλωρίκα. Η χαρά μας ήταν μεγάλη. Της είπαμε “ευχαριστώ” …χορωδιακά, της τραγουδήσαμε ένα αυτοσχέδιο τραγουδάκι και φωτογραφηθήκαμε μαζί της.

Για άλλη μια φορά την ευχαριστούμε πολύ. Είναι πραγματικά σημαντικό για το σχολείο μας να έχει τόσο σημαντικούς και, κυρίως, πραγματικούς φίλους!!!

Αφήστε μια απάντηση