ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ 2

441077281 440325265402121 7105882986244597527 n 1

Έπεσε η αυλαία, με τη «Βραδιά των Αστεριών» να ενώσει πολλούς εθελοντές από Αναρράχη, Εμπόριο, Μηλοχώρι, Φούφα και Πτολεμαΐδα!

Ορειβάτες, Νεράιδες, Δράκους, Προσκόπους, Αστρονόμους, Νοσηλευτές, DJ, μικρούς & μεγάλους Ηθοποιούς, Γονείς, Δασκάλους & Μαθητές.

 Πίσω, όμως, από όλους αυτούς είναι οι σύλλογοι και συγχωριανοί που δεν φάνηκαν, που έχουν και δεν έχουν παιδιά στο 1ο Μουρικίου, που απλά ήθελαν να πάνε όλα υπέροχα!

 Έτσι κάποιοι ανέλαβαν να καθαριστεί ο χώρος και να φροντιστεί καταλλήλως, κάποιοι να φωτιστεί, κάποιοι γείτονες μας πρόσφεραν τον χώρο τους, κάποιοι σκέφτηκαν τη διασκέδαση των παιδιών, κάποιοι να μην διψάσουμε και να μην πεινάσουμε, κάποιοι να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αποχαιρετισμού για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και για τους μικρούς μας που φεύγουν από το νηπιαγωγείο, με τα φαναράκια και τα πυροτεχνήματα….

Και ΟΛΟΙ αυτοί μαζί προσπάθησαν  για να τα καταφέρουμε για τα ΠΑΙΔΙΑ!

 Μακάρι να μπορούσαμε να τους αναφέρουμε όλους ονομαστικά, νομίζουμε όμως  πως θα χαθούμε στο μέτρημα, ίσως είναι και πάνω από 100 εθελοντές!

 Σημασία έχει να μείνει ως παρακαταθήκη  βιωμάτων στις αναμνήσεις των παιδιών!

2 1

1 2

4 1

3 1

 

 

 

 

Την ίδια μέρα οι μαθητές των διευρυμένων τμημάτων του δημοτικού και του νηπιαγωγείου μας και οι οποίοι  παρακολούθησαν το θεατρικό παιχνίδι  παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση  ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ. Την παράσταση την αφιέρωσαν στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης. Σημαντική η βοήθεια μπαμπάδων των μαθητών μας οι οποίοι συμμετείχαν στην παράσταση.

0 1