ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤ’

IMG 8692 IMG 8693

IMG 8694 IMG 8695

Την Τρίτη 11-06-2024 η Στ΄ τάξη του σχολείου, μας παρουσίασε το θεατρικό με τίτλο “Και του στραβού το δίκιο” της Μαρίας Κίτρα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης στο θέατρο Βλησίδη . Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν την θεατρική παράσταση των παιδιών με μεγάλο ενθουσιασμό για την λήξη της τελευταίας σχολικής χρονιάς στο δημοτικό και την αρχή μιας νέας στο γυμνάσιο. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων προσέφερε στα παιδιά αναμνηστικά για την αποφοίτησή τους.

Ευχαριστούμε τον δήμο Χανίων για την παραχώρηση του χώρου, τον σύλλογο γονέων του σχολείου μας αλλά και όλους τους γονείς της έκτης τάξης για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτά τα έξι χρόνια.

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!

Καλό ξεκίνημα, καλό Καλοκαίρι!!!

Η καλοκαιρινή γιορτή μας

Την Τετάρτη 05-06-2024 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή ετήσια εορτή του σχολείου μας στον προαύλιο χώρο, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την λήξη μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς. Οι μαθητές όλων των τάξεων έπειτα από πολλές πρόβες κατάφεραν και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας τους ρόλους που είχαν αναλάβει. Ακολούθησε χορός και τραγούδι υπό την μουσική του δασκάλου της Δ΄ τάξης, ο οποίος έπαιξε κρητική λύρα.

Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο γονέων για την παρουσία και την υποστήριξη κάθε δράσης του σχολείου μας.

Συγχαρητήρια σε όλους…παιδιά και εκπαιδευτικούς!

Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στους μαθητές της έκτης που αλλάζουν βαθμίδα.

Το δημοτικό σχολείο Αγροκηπίου σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

unnamed 1IMG 8519