ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤY-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Βάλτε τις μάσκες σας,φορέστε τις στολές σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε στο πιο τρελό αποκριάτικο πάρτυ που έγινε ποτέ.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00
στο Golden fun park στους Αγίους Αποστόλους

Άφθονος χυμός για τους μικρούς καλεσμένους,παιχνίδι bowling,face painting και τοστάκι για ενέργεια!

Άραγε ποιος θα κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας;
Και λαχειοφόρος αγορά με πολλά,πάρα πολλά δώρα!!!

Τιμή εισόδου :
– Παιδιά : 4,5 ευρώ
(περιλαμβάνει παιδότοπο,1 τοστ,άφθονο χυμό και 1 παιχνίδι bowling)
-Ενήλικες : έκπτωση 20% στις τιμές του καταλόγου
(εκτός των αλκοολούχων)

Διοργάνωση :
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου

Η κοπή της Βασιλόπιτας στο σχολείο μας

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δ. Σχ. Αγροκηπίου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τα δώρα που προσέφεραν στους μαθητές που κέρδισαν το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτας κάθε τμήματος. Ιδιαίτερα,  ευχαριστούμε τους γονείς που παρασκεύασαν εθελοντικά τις βασιλόπιτες των τμημάτων.

Ευχόμαστε σ’ όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του Δ. Σχ. Αγροκηπίου

Η τσάντα στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς,

Η καθημερινή μελέτη των μαθητών, περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο τους και την ενασχόλησή τους  με άλλα ενδιαφέροντα και ιδιαίτερες κλίσεις τους. Σε μια εποχή γεμάτη με το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το σχολείο καλείται να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της σχολικής ζωής και της σύνδεσή της με την κοινωνική πραγματικότητα, με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας και με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική), το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχεδίασε την εφαρμογή δράσης με τίτλο: «Η τσάντα στο σχολείο».

Σύμφωνα με το εγχείρημα αυτό, η τσάντα θα παραμένει στο σχολείο  ένα Σαββατοκύριακο του μήνα, το όποιο θα αποφασίσει ο Σύλλογος Διδασκόντων  και θα προσαρμόσει το πρόγραμμα ανάλογα.

Οι στιγμές με τα παιδιά μας θα είναι οι στιγμές που χρόνια αργότερα θα πρωταγωνιστούν στις αναμνήσεις τους!!!

Ξεκινάμε από τον μήνα αυτόν και, αφήνουμε την τσάντα στο σχολείο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!!

 

         

Δράσεις

Την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018, κάθε τμήμα του σχολείου μας θα κόψει βασιλόπιτα,

την οποία θα ετοιμάσει  ένας γονέας ( του τμήματος που φοιτά το παιδί του).Κάθε βασιλόπιτα θα έχει το φλουρί της που θα αντιστοιχεί σε κάποιο  δώρο, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Επίσης, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου    η Α΄ τάξη του σχολείου μας θα παρακολουθήσει θεατρική παράσταση στο Κινηματοθέατρο Ελληνίς. Η θεατρική Ομάδα  Κοπέρνικος  θα παρουσιάσει θεατρικό έργο με τίτλο<<Απαγορεύεται η μουσική>>.

 

Ενημέρωση

Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, στο χώρο του σχολείου μας   θα  πραγματοποιηθεί οδοντιατρικός έλεγχος  από την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στα πλαίσια του προγράμματος <<Οδοντιατρική Φροντίδα>>, για τους μαθητές της Β’ τάξης.