Δημοσιεύθηκε στην Κινητικότητες

Οι δασκάλες από την Πολωνία στην Ελλάδα

Σήμερα είχαμε την μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε στην πόλη μας και στο σχολείο μας τις δασκάλες από την Πολωνία, την κ.Elzbieta Klinska και την κ.  Magdalena Kucharska-Rzeppa.

Το πρωί   πήγαμε στο δημαρχείο μαζί με την διευθύντρια μας  την κ. Αριστέα Παπαδημητρίου, όπου μας υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, ο κ. Τσιάκος. Ο δημοσιογράφος κ. Αμβροσίου μας παρουσίασε φωτογραφικό υλικό  από  την Καρδίτσα -όπως ήταν παλιά και ως τη σημερινή της μορφή.  Η προϊσταμένη πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  κ. Ευαγγελία Χατζηδημητρίου μας μίλησε για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας.Στη συνέχεια επιστρέψαμε  στο σχολείο μας, όπου  ξεναγήσαμε την κ. Έλα και την κ. Μάγδα σε όλους τους χώρους του σχολικού κτιρίου. Ακολούθησαν εκδηλώσεις στην αυλή  με χορούς από τους μαθητές των μεγάλων τάξεων.

Οι μαθητές, μέσα στην τάξη, παρουσίασαν εργασίες τους στις επισκέπτριές μας στα αγγλικά και στα ελληνικά. Οι δασκάλες από την Πολωνία μας έδειξαν μια παρουσίαση για την πόλη τους και το σχολείο τους.

Ακολούθησε τραπέζι με παραδοσιακά φαγητά.  Οι μητέρες των μαθητών της πέμπτης τάξης (Ε2) ετοίμασαν ένα υπέροχο μπουφέ  με νόστιμα πιάτα από την ελληνική κουζίνα! Τις ευχαριστούμε πολύ!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *