Ημερίδα «Καλές πρακτικές στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και υλοποίηση προγραμμάτων και καινοτόμων δράσεων σχετικών με τις Φυσικές Επιστήμες στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, τα Ε.Κ.Φ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, τα Κ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και η ομάδα fb «Εξ αποστάσεως εκπαίδευση» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Καλές πρακτικές στην εξ αποστάσεως διδασκαλία μαθημάτων και υλοποίηση προγραμμάτων και καινοτόμων δράσεων σχετικών με τις Φυσικές Επιστήμες στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση» το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ ΕΔΩ

Σχετικά με ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικών Επιστημών

Πρώην Δ/ντής:  3ου Γ/σίου και 3ου ΓΕΛ Κοζάνης


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Ημερίδα «Καλές πρακτικές στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και υλοποίηση προγραμμάτων και καινοτόμων δράσεων σχετικών με τις Φυσικές Επιστήμες στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

  1. Ο/Η Ευγενία λέει:

    Καλησπέρα! Υπάρχουν διαθέσιμα ολόκληρα τα άρθρα της ημερίδας και όχι μόνο οι περιλήψεις; Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμα για μια σχετική έρευνα που εκπονεί ο σύζυγός μου στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας του μεταπτυχιακού στο ΕΑΠ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *