Interactive teaching with Plickers (paper clickers)

Το Plickers είναι ένα δωρεάν, εντελώς καινοτόμο, διαδικτυακό εργαλείο για να λάβουμε τις απαντήσεις όλων των μαθητών και μαθητριών μας ταυτόχρονα και άμεσα!

plickers 1

Είναι απαραίτητα 1 κάρτα Plicker ανά μαθητή/μαθήτρια, ένας υπολογιστής και μια συσκευή με κάμερα (tablet / smartphone) εγκατεστημένη την flickers app.

Ο/Η εκπαιδευτικός δημιουργεί μια βιβλιοθήκη ερωτήσεων στον υπολογιστή και δημιουργεί μια κάρτα Plicker για κάθε μαθητή. Στην τάξη, επιλέγει από την εφαρμογή Plicker που είναι εγκατεστημένη στο tablet / smartphone που χρησιμοποιεί τις ερωτήσεις που επιθυμεί. Οι ερωτήσεις και οι διαθέσιμες απαντήσεις φαίνονται στην οθόνη του υπολογιστή (Live View Mode). Κάθε μαθητής έχει τη δική του μοναδική κάρτα. Κάθε κάρτα έχει τον αριθμό που αντιστοιχεί το μαθητή και τέσσερις απαντήσεις διαθέσιμες (A,B,C,D). Ανάλογα με την απάντηση που θέλει να δώσει ο μαθητής στην ερώτηση πολλαπλής επιλογής, γυρίζει αντίστοιχα την κάρτα του! Στο πάνω μέρος της κάρτας πρέπει να φαίνεται η επιλεγμένη απάντηση του μαθητή. Η κάμερα διαβάζει όλες τις κάρτες και ενημερώνει την εφαρμογή (teacher account) με τις απαντήσεις που έδωσαν οι μαθητές.

Συμβουλές για τους εκπαιδευτικούς (Getting started)

Το λατρεύουν και τα παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *