Ημερίδα με θέμα «Etwinning Live, Workshop Web 2.0 – Η λειτουργία του και η Ενσωμάτωση Διαδικτυακών Εργαλείων Web 2.0 σε Έργα eTwinning» στην Μύρινα 23/11/2016

Την Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 17:30-20:00, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Etwinning Live, Workshop Web 2.0 – Η λειτουργία του και η Ενσωμάτωση Διαδικτυακών Εργαλείων Web 2.0 σε Έργα eTwinning» στο εργαστήριο Πληροφορικής του Γενικού Λυκείου Μύρινας Λήμνου, από τον Πρεσβευτή eTwinning Βορείου Αιγαίου, Νείρο Αντώνιο.

Στην ημερίδα προσήλθαν 9 συνάδελφοι από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ιδανικός αριθμός για πραγματοποίηση σεμιναρίου. Ο χώρος, το εργαστήριο Πληροφορικής  (χωρητικότητας 24 ατόμων) ήταν άρτια εξοπλισμένο με videoprojector,  Η/Υ, σύνδεση στο Internet και 12 Η/Υ. To workshop παρακολούθησαν 8 εκπαιδευτικοί. Υλοποίησαν ένα φύλλο εργασίας με εργαλεία Web 2.0: Doodle, Webestools, dotstorming, twidla, tagul, voki, padlet, kahoot, Todaysmeet.  Tο εργαστήριο Η/Υ του ΓΕ.Λ. Μύρινας που επισκεφθήκαμε, ήταν εξοπλισμένο με 12 Η/Υ, οπότε η αναλογία ήταν εξαιρετική. Υπήρξε καθοδήγηση για την υλοποίηση του πρακτικού μέρους (workshop) της Ημερίδας.

Υπήρξε θετικό κλίμα και καλή ανταπόκριση των συμμετεχόντων και αλληλεπίδραση με αυτούς μέσω ερωταπαντήσεων και έκφρασης αποριών.

Το υλικό της Ημερίδας θα το βρείτε εδώ: Παρουσίαση Εργαλείων Web 2.0

img1 img2 img3 img4 img5

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση