ailiadi's blog

"Ποίηση, ζωγραφική, ιστορία, πολιτισμός ως έννοιες αδιαπραγμάτευτες"

Σκέψεις για τη γοητεία της Ιστορίας, της Αρχαιολογίας, της Λαογραφίας και της Βιομηχανικής Αρχαιολογίας, κατά τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές περιηγήσεις (με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση του Β1 τμήματος του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στο Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, 15-12-2023) Αμαλία Κ. Ηλιάδη, φιλόλογος-ιστορικός, Δ/ντρια 9ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Σκέψεις για τη γοητεία της Ιστορίας, της Αρχαιολογίας, της Λαογραφίας και της Βιομηχανικής Αρχαιολογίας, κατά τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές περιηγήσεις (με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση του Β1 τμήματος του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στο Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, 15-12-2023) Αμαλία Κ. Ηλιάδη, φιλόλογος-ιστορικός, Δ/ντρια 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Tο Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων ιδρύθηκε το 1991 […]

Σταχυολογημένες απόψεις μαθητών και μαθητριών 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για το μάθημα της Βυζαντινής Ιστορίας και την συνεργασία τους με την διδάσκουσα καθηγήτρια Αμαλία Κ. Ηλιάδη, φιλόλογο-ιστορικό, Δ/ντρια 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Τρίκαλα, 5 Δεκεμβρίου 2023.

Λήψη αρχείου