Μελ.Περιβάλλοντος: Η φύση είναι το σπίτι μας.

Σας παρακαλούμε για αρχή  να διαβάσετε από το βιβλίο της Μελέτης Περιβάλλοντος το  “Αξίζει να διαβάσουμε” στις σελίδες : 61 , 67, 69 , 73 , 76 , 78

Τώρα κάποιες  ασκήσεις (κάντε <<κλικ>> στις εικόνες). Προσπαθήστε μόνοι σας και για όσους συναντήσουν δυσκολία στο σταυρόλεξο και στη συμπλήρωση των λέξεων  , εδώ η βοήθεια!      

 

 

 

 

 

Και μία διαδραστική άσκηση (κάντε <<κλικ>>)       

(Η δραστηριότητα αντλήθηκε  από https://www.exidas.gr/mod/hvp/view.php MyStudyNet)

 

 

Και τώρα μερικές δραστηριότητες για……ξεκούραση  και διασκέδαση(με <κλικ>)

 

 

Ελπίζουμε να σας άρεσαν.

2 σχόλιαστο “Μελ.Περιβάλλοντος: Η φύση είναι το σπίτι μας.

  1. Mένουμε συντονισμένοι στο ιστολόγιο (για σεμινάριο) του 1ου Δημ. Συγχαρητήρια στους συντάκτες εκπαιδευτικούς για τις ασκήσεις και κυρίως για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Δράσεις οι οποίες προσφέρουν μια εμπειρία εμπέδωσης και υπέρτατης ευχαρίστησης στα πδ. και αποτελούν στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ, για την εκπαιδευτική διαδικασία.Η δουλειά σας είναι υπέροχη στο σύνολό της & μόνο οι γενεές τησ Δ Δημ. του μέλλοντος θα είναι σε θέση να την καταλάβουν στην πληρότητά της.Η εκπαίδευση είναι τέχνη, κι εσεις αληθινοί καλλιτέχνες!

  2. Mένουμε συντονισμένοι στο ιστολόγιο (για σεμινάριο) του 1ου Δημ. Συγχαρητήρια στους συντάκτες εκπαιδευτικούς για τις ασκήσεις και κυρίως για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Δράσεις οι οποίες προσφέρουν μια εμπειρία εμπέδωσης και υπέρτατης ευχαρίστησης στα πδ. και αποτελούν στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ, για την εκπαιδευτική διαδικασία.Η δουλειά σας είναι υπέροχη στο σύνολό της & μόνο οι γενεές τησ Δ Δημ. του μέλλοντος θα είναι σε θέση να την καταλάβουν στην πληρότητά της.Η εκπαίδευση είναι τέχνη, κι εσεις αληθινοί καλλιτέχνες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *