Διαγωνισμός ζωγραφικής στο νηπιαγωγείο μας!

Φιλαναγνωσία και τέχνη!!

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της φιλαναγνωσίας, διοργανώθηκε από το Νηπιαγωγείο μας διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα “Αν ήμουν βιβλίο…”. Τα παιδάκια όλων των τμημάτων κλήθηκαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ζωγραφίσουν με ότι υλικά είχαν στο σπίτι το είδος του βιβλίου που θα ήθελαν να είναι…

Και μαντεψτε….τα είδη των βιβλίων απίστευτα πολλά,  ευφάνταστα και ευρηματικά!!  Οι πολύχρωμες ζωγραφιές, όλες… μα όλες υπέροχες!! Οι μικροί μας καλλιτέχνες, μας εξέπληξαν ευχάριστα για μια ακόμη φορά!! Μπράβο παιδιά!!

Με τη λήξη του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις, από τις οποίες αναδείχθηκαν οι 6 νικητές του διαγωνισμού.. Ένα παιδάκι από κάθε τμήμα του νηπιαγωγείου μας! Οι νικητές παρέλαβαν το δωράκι τους που είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο, σχετικό με την τέχνη.  Όμως, όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές και θα παραλάβουν τον ” Έπαινο” τους, χειροκροτούμενοι από όλα τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς του σχολείου μας.

Τα έργα των παιδιών θα αναρτηθούν στο χώρο της αυλής μας στην τελική μας έκθεση ζωγραφικής!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στον ενδοσχολικό διαγωνισμό μας, ο οποίος προγραμματίζεται να καθιερωθεί εφεξής.

Συγχαρητήρια  στους γονείς που ανταποκρίνονται και στηρίζουν την κάθε μας προσπάθεια!

 

   ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ!!!

διαγωνισμος

 

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!

IMG 20230518 101442                    IMG 20230518 101638 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *