Αρχείο ημέρας 14 Μαρτίου 2025

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες των Β΄, Γ1΄ και Δ΄ τάξεων μαζί με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τους υποδέχτηκαν την Άνοιξη με μια δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Τα παιδιά γεμάτα κέφι και ενθουσιασμό φύτεψαν μικρά δεντράκια στον κήπο του σχολείου και υποσχέθηκαν να τα φροντίζουν, να τα περιποιούνται καθημερινά και να τα παρατηρούν να μεγαλώνουν. Μια υπέροχη περιβαλλοντική δράση που τα φέρνει σε επαφή με τα οφέλη της φύσης, τα μαθαίνει να συνεργάζονται μεταξύ τους και να αναπτύσσουν το αίσθημα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Η συγκεκριμένη δράση έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Φυτεύω και υιοθετώ ένα Δέντρο – Προστατεύω το κλίμα” καθώς επίσης και εκπαιδευτικών Δράσεων του Ενεργού Πολίτη.

Τα δεντράκια είναι ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και του Φυτώριου Τσαμπάζη, Νεοχωρούδας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας !!!

Οι υπεύθυνοι της δράσης: Λογοθετίδου Κωνσταντία (Β΄1), Γκαλέτσα Ελένη (Β΄2), Κουκουτσάκη Μαρία (Γ΄1), Αραμπατζή Ελένη (Δ΄), Μπομπότας Ανδρέας ( Γυμναστής)

Ευχαριστούμε πολύ τους:

– δασκάλους της ειδικής Αγωγής: Λιάπη Χρήστο, Κυριακίδου Νένα, Τουπλικιώτη Παναγιώτα

– τη νοσηλεύτρια: Ντεντοπούλου Παναγιώτα

– τον κηπουρό του σχολείου μας τον κο Γιώργο

… και η δράση συνεχίζεται !!!

European SchoolRadio Logo
Μάρτιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31