9ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης

ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας

ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Ιαν 201920

Ευελπιστούμε αυτή η διαδικτυακή πύλη να αποτελεί μόνιμο πυλώνα υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης για μαθητές/τριες και γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας. Στο πλαίσιο αυτό παραθέτουμε έναν βραχυχρόνιο προγραμματισμό που αφορά σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της σχολικής μας μονάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα (ως το τέλος του μήνα). Υπενθυμίζουμε ότι οποτεδήποτε σημειώνεται κάποια μεταβολή/αλλαγή στοιχείων ή χρειάζεται να επισυναφθεί νεότερη πληροφορία, αυτό θα γίνεται με τη δέουσα προσοχή και σχετικά άμεσα. Για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου ο προγραμματισμός θα έχει την ακόλουθη εικόνα:

 

   Στις 22 Ιανουαρίου 2019(ημέρα Τρίτη) οι μαθητές/τριες του Δ1 τμήματος θα επισκεφθούν το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (κέντρο Αθήνας,Βικτώρια) όπου θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας.

Στις 24 Ιανουαρίου 2019(ημέρα Πέμπτη) οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης  θα επισκεφθούν το Ευγενίδειο Ίδρυμα(Πλανητάριο) για την παρακολούθηση της παράστασης «Λουτσία το μυστικό των πεφταστεριών»(η νέα ταινία που παρουσιάζεται στο Πλανητάριο και γοητεύει μικρούς και μεγάλους)

Στις 25 Ιανουαρίου 2019(ημέρα Παρασκευή)  οι μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄και ΣΤ΄θα μεταβούν στον πολυχώρο “Planet Physics”(επιστημονικός παιδότοπος αυτοπροσδιορίζεται),όπου θα παρακολουθήσουν διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται σε πειράματα της Φυσικής επιστήμης

Την ίδια ημέρα (Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019) θα υπάρξει εφαρμογή του προγράμματος “Η τσάντα στο σχολείο”(Σαββατοκύριακο χωρίς εργασίες).

Στις 28 Ιανουαρίου 2019(ημέρα Δευτέρα) θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η αφηγηματική θεατρική παράσταση “Η φάρμα των ζώων”από τον Γεράσιμο Γεννατά (πρόκειται για συνεργασία/προσφορά του Δήμου Πετρούπολης).

Στις 30 Ιανουαρίου 2019(ημέρα Τετάρτη) έτσι όπως προκύπτει με τα ως τώρα δεδομένα το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό λόγω της αργίας των Τριών Ιεραρχών.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Έρχονται Χριστούγεννα

xr


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων