Σχολική ψυχολόγος

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αριθ.104627/ΓΔ5/7-8-2020 (ΦΕΚ 3344/Β/2020) Υπουργική Απόφαση  τοποθετήθηκε στο σχολείο μας μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους η κα Βογιατζή Μαρία, Ψυχολόγος ΠΕ23, η οποία θα παρέχει για αυτό το διάστημα το υποστηρικτικό της έργο ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους.

Η κα Βογιατζή θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη στον χώρο του σχολείου και θα συνεργάζεται με τους εκπαιδευτικούς προσφέροντας τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της ειδικότητάς της και την τήρηση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και των οικογενειών τους. Το χρονικό διάστημα που το σχολείο βρίσκεται σε αναστολή μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω των ηλεκτρονικών πλατφόρμων e-me (vogiamaria) ή webex.

Όσοι γονείς επιθυμούν ατομική υποστηρικτική ή συμβουλευτική διαδικασία για το παιδί τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 210-2799160  προκειμένου να ενημερωθούν περαιτέρω και να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *