«Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για έργο eTwinning στο σχολείο μας»

twinning

ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Συγχαρητήρια !

Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «First Aids For A Polluted MED». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning TeamΛήψη αρχείου

Μετά από την Εθνική ετικέτα ποιότητας που έλαβε το Σχολείο μας ακολούθησε και η Ευρωπαϊκή!

https://www.etwinning.net/en/pub/newsroom/highlights/schools-awarded-the-european-.htm

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτή την σημαντική διάκριση.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους βοήθησαν στην εκπόνηση αυτού του έργου!

Τους Δασκάλους, τον Διευθυντή μας και φυσικά τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας.Πιστεύουμε ότι αυτή η τιμητική διάκριση του Σχολείου μας θα βοηθήσει όλους εμάς να συνεχίσουμε με περισσότερο κουράγιο και δύναμη το έργο μας και να γίνουμε καλύτεροι πολίτες της χώρας μας και της Ευρώπης. Άλλωστε αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα όλων των συνεργατικών έργων eTwinning που εκπονούνται από τους μαθητές των σχολείων της Ευρώπης.

Αφήστε μια απάντηση