ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

91964578 10216774718786901 3985829173670182912 n

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για την λειτουργία του Νηπιαγωγείου μας καθώς επίσης έγινε εκλογή για το νέο μας σύλλογο γονέων. Ένας δυναμικός σύλλογος γονέων μπορεί να δώσει δύναμη στο σχολείο μας και να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία!

Η προϊσταμένη Μπακόλα Ανδριάνα ξεκίνησε την συνάντηση καλωσορίζοντας τους γονείς.
1

Με οδηγό το Power point έγινε αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και το Ωρολόγιο πρόγραμμα!!!
2
3

Οι συνάδελφοι ανάλυσαν εκ περιδρομής ανέλυσαν το Πρόγραμμα Σπουδών και τις θεματικές του.4 Η κυρία Φάκαρη, υπεύθυνη Νηπιαγωγός της παράλληλης στήριξης μίλησε στους γονείς και τους ενημέρωσε για θέματα συμπερίληψης και λειτουργίας της Παράλληλης στήριξης σαν θεσμός.5

Η κυρία Μαρία Παπαδοπούλου, υπεύθυνη του ενός από τα δυο υποχρεωτικά πρωινά τμήματα μίλησε για τους στόχους του προγράμματος ,για ώρες επικοινωνίας με τους γονείς και για προγραμματισμένες συναντήσεις όσον αφορά την πρόοδο των παιδιών.6

Η κυρία Ελένη υπεύθυνη του ολοημέρου για την σχολική χρονιά 2023-24, μίλησε για την λειτουργία του ολοημέρου καθώς και για τις θεματικές του Προγράμματος Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Παρουσιάστηκε επίσης το ιστολόγιο και αναφέρθηκαν οι τρόποι επικοινωνίας μας με τους γονείς. Στο τέλος λύθηκαν οι απορίες και εκλέχθηκαν τα μέλη του συλλόγου γονέων.

Η παρουσία και η συμμετοχή των γονέων ανταποκρίθηκε παραπάνω από τις προσδοκίες μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας, για το ενδιαφέρον σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μας!! Είναι τιμή μας να εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στα χέρια μας!!

Με εκτίμηση

Η προϊσταμένη

Μπακόλα Ανδριάνα