(Δεν) είμαι όλα αυτά

Είμαι και δεν είμαι όλα αυτά.

Στην δεύτερη εβδομάδα στο ολοήμερο τμήμα ασχοληθήκαμε με την φιλία, να γνωρίσουμε τους φίλους μας .Έτσι λοιπόν ο καθένας πήρε μαζί του στο σπίτι του την χαρτοσακούλα του, αφού πρώτα διαβάσαμε το παραμύθι το κουτί της Νέλλης

 

αυτά 1

Την άλλη μέρα λοιπόν τα πακέτα μας ήρθαν γεμάτα. Οι γονείς είπαν ότι τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα να γεμίζουν την σακούλα τους και ανυπομονούσαν να τα δείξουν στους φίλους τους. Και εμείς θέλαμε να δούμε τι έχει το κάθε πακέτο!!!

αυτά 2

Πρώτα ξεκίνησε ο Δημήτρης με δύο όμορφα αρκουδάκια, παιχνίδια από πυτζαμοήρωες, paw patrol και gormiti.αυτα 3

Έπειτα ο Γιάννης ο αδερφός του μας έφερε τους πυτζαμοήρωες, τον σπάιντερμαν και τον κούκλο Μίκυ του .

αυτά 4

Έπειτα ο Μιχάλης τον Transformer του ρομπότ που γίνεται φορτηγό.

αυτά 5 αυτά 6

Η Μικαέλα μας έφερε το κλαψουλίνι της που της το έφερε ο Άη Βασίλης.

αυτά 7

Ο Εφραίμ μας έφερε τους υπερήρωές του , όμορφα παραμύθια και το γρήγορο κίτρινο αυτοκίνητο του.

αυτά 8 αυτά 9

Ο Γιάννης ο Καλαμιώτης μας έφερε την αεροπορική του συλλογή. Αεροπλάνο, σκάλα για να ανεβαίνουν οι επιβάτες και λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο.

αυτά 10

Η Ασπασία ένα ωραίο παραμύθι για το ασχημόπαπο, τον αγαπημένο της μαρκαδόρο, ένα κομποσκοίνι από το μαγαζί του μπαμπά της , ένα κολιέ που της το πήρε η μαμάς της και ένα ανεμιστηράκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

αυτά 11

Η Μαριάνα το αρκουδάκι της τον Tendy, που τον έχει από πολύ μικρή και ένα pop-it δεινόσαυρο.

αυτά 12

Ο Γιώργος μας έφερε μία μηχανάρα και μία μπάλα ποδοσφαίρου, γιατί του αρέσει το ποδόσφαιρο.

αυτά 13

Η Ιωάννα το γλυκό της κούκλο τον Πίκατσου.

14 1

Η Άννα –Μαρία τα δύο κουκλάκια της, που όπως μάθαμε η μαμά της την ξυπνάει με το γλυκό της ελεφαντάκι.

15

Η Κέισι μας έφερε ένα ωραίο παραμύθι με την Barbie που το διαβάσαμε, δύο όμορφα αρκουδάκια, το δαχτυλίδι της, έναν φιόγκο και μια όμορφη φωτογραφία με την αδερφή της που πολύ αγαπάει.

16

Και εγώ έφερα αγαπημένα μου βιβλία, ένα γλυκό γιατί μου αρέσουν τα γλυκά, έναν μισκοτένιο , έναν χιονάνθρωπο και τα δώρα που έφεραν τα παιδιά και τα αγαπάω, ένα γούρι για το 2022 που μου έφερε πολύ γούρι, ένα αναμνηστικό μαγνητάκι από το Ναύπλιο και ένα όμορφο κολιέ. Και φυσικά cd με παραμύθι και ένα χνουδωτό φλαμίγκο. Α! και μία φωτογραφία με τις συναδέλφους που αγαπώ την κ. Ελένη και την κ. Σούλα. Πρέπει να βάλω και μία με την κ. Βαρβάρα.

αυτά 14

Όλα αυτά λοιπόν και όχι μόνο αυτά, είναι πράγματα που αγαπάμε και ,όχι μόνο, αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Την άλλη μέρα διαβάσαμε ένα παραμύθι που μας έφερε η φίλη μας Ασπασία «Το αρκουμπάκι» που πήγαινε νηπιαγωγείο και δεν ήξερε πώς να κάνει φίλους.

17

Ζωγραφίσαμε λοιπόν τι μας άρεσε και φυσικά φτιάξαμε όλοι μαζί μία αφίσα για να δείξουμε στο αρκουμπάκι πως πρέπει να είναι ένα καλός φίλος.

18 19 21

Και για να γίνουμε καλοί φίλοι πρέπει να μπορούμε να συνεργαζόμαστε. Έτσι παίξαμε ένα παιχνίδι συνεργασίας. Ποιο ζευγάρι θα προχωρήσει και θα επιστρέψει στην αρχική του θέση χωρίς να του πέσει το μπαλόνι;;;

22 23 24 25

Και περάσαμε όμορφα και αυτήν την εβδομάδα!!!!

Με πολλή αγάπη τα παιδάκια του ολοήμερου και η κ. Ανδριάνα

Να είστε όλοι καλά και με πολλά χαμόγελα.