Αρχική » ΔΙΑΦΟΡΑ » Ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου μας!

Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 7ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς. Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα δύο τμήματα του σχολείου μας, να διαβάσετε ανακοινώσεις, και να μάθετε για εκδηλώσεις που θα πάρουμε μέρος ή που θα πραγματοποιήσουμε στο Νηπιαγωγείο. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

Σαν σήμερα

16/8/1960: Επίσημη ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρόεδρος αναλαμβάνει ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος, με αντιπρόεδρο τον τουρκοκύπριο Κιουτσούκ.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου μας!

Σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2024,  επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Πολιτισμού Δήμου Καλαμαριάς κ. Αθανάσιος Γιαννακός  μαζί με την κα Δανάη Μαρία Κοσμίδου (υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο) για μια ευγενική χορηγία πολλών και εξαιρετικών  βιβλίων από την Παιδική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς, για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Γιαννακό για την πρωτοβουλία αυτή!

Επίσης απονεμήθηκαν  οι  έπαινοι  συμμετοχής στους μαθητές και μαθήτριές μας καθώς και ένα αναμνηστικό δωράκι σε όλα τα παιδιά μετά την  ολοκλήρωση του 3ου προγράμματος φιλαναγνωσίας- “Νηπιοβιβλιοσκώληκες” που διοργανώθηκε από τις Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς.

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ευγενική χορηγία βιβλίων


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση