Αρχείο ημέρας 7 Μαΐου 2020

Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 7ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς. Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα δύο τμήματα του σχολείου μας, να διαβάσετε ανακοινώσεις, και να μάθετε για εκδηλώσεις που θα πάρουμε μέρος ή που θα πραγματοποιήσουμε στο Νηπιαγωγείο. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

Σαν σήμερα

16/10: Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, μέρα που το 1945 ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Kατηγορίες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ

Δημιουργός: kanthrako, στις: 08-05-2020, διάρκεια: 00:03:28

Αφιερωμένο στις μανούλες Οι εικόνες είναι από το διαδίκτυο και τα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. 1.«Στη γιορτή της μανούλας» (Σήμερα που γιορτάζεις) Ερμηνεία: Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου Χάρη Σακελλαρίου-Α. Καψάσκη CD: Αν όλα τα παιδιά της γης (2011) Πιάνο: Ιουλία Τζαννετουλάκου Ακορντεόν, φλάουτο, μεταλλόφωνο, κρουστά: Σπύρος Λάμπρου Παραγωγή: «Μικρή Πολιτεία» 2.«Μανούλα» (Η πρώτη λέξη που θα πω) Ερμηνεία: Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου Σπύρος Λάμπρου-Αγγελική Καψάσκη CD: Χαρταετοί (2014)

Νέα από τα παιδιά μας!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση