Αρχείο ημέρας 11 Δεκεμβρίου 2019

Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 7ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς. Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα δύο τμήματα του σχολείου μας, να διαβάσετε ανακοινώσεις, και να μάθετε για εκδηλώσεις που θα πάρουμε μέρος ή που θα πραγματοποιήσουμε στο Νηπιαγωγείο. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον σεισμό, πώς μπορούν να προφυλαχτούν μέσα από οδηγίες και βιντεάκια που υπάρχουν στον Οργανισμό Αντισεισμικής Προστασίας. Έμαθαν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού και πραγματοποίησαν άσκηση σεισμού. Χόρεψαν με το τραγούδι των Ημισκούμπριων “Σεισμός-σεισμός, γίνεται χαμός” και έφτιαξαν το βαλιτσάκι του σεισμού, βάζοντας μέσα τα απαραίτητα πράγματα: φακό, μπαταρία, σφυρίχτρα, νερό, φρυγανιές, στοιχειώδες φαρμακείο.

 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΤΟ ΕΛΑΤΟ”

Η εμψυχώτρια κ. Ναντίνα Κυριαζή, εκ μέρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς,αφηγήθηκε στα παιδιά την ιστορία “Το έλατο” και στη συνέχεια έκαναν θεατρικό παιχνίδι.

ΣΠΟΡΑ

Τα παιδιά φύτεψαν φακές και φασόλια, τα πότισαν και παρακολούθησαν τη βλάστησή τους. Όταν τα φυτά μεγάλωσαν αρκετά, τα μεταφύτεψαν στην αυλή του νηπιαγωγείου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση