Αρχεία για Ιούνιος, 2024

Η γιορτή της λήξης!

Ιούν 202427

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποχαιρετήσαμε τη σχολική χρονιά και υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με μια όμορφη γιορτή! Tα παιδιά και των δύο τμημάτων τραγούδησαν στα ελληνικά και στα αγγλικά… Έπαιξαν και διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια… Έλαβαν τα δώρα τους από τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας… Ενώ στο τέλος απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι […]

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η γιορτή της λήξης!

Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό (Πρόγραμμα Ομαλής Μετάβασης)

Ιούν 202426

Η μετάβαση των νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο θεωρείται μια εξαιρετικά κρίσιμη εμπειρία στη ζωή του παιδιού επειδή θέτει τις βάσεις της μετέπειτα σχολικής του πορείας. Η ομαλή του μετάβαση δεν αποβλέπει μόνο στην ακαδημαϊκή επιτυχία του μαθητή, αλλά, πρωτίστως, στην καλλιέργεια συναισθημάτων κοινωνικής και συναισθηματικής επάρκειας. Είναι σημαντικό λοιπόν η μετάβαση να […]

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό (Πρόγραμμα Ομαλής Μετάβασης)

Δράση του Λιμενικού Σώματος: “Ακούω – μαθαίνω – νοιάζομαι”!

Ιούν 202425

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Καλώς ήρθες καλοκαίρι”, επισκέφθηκε το σχολείο μας η Λιμενικός, κυρία Σεβαστή Κ. στις 24 και 27 Μαϊου 2024, προκειμένου να μας ενημερώσει για τους κινδύνους της θάλασσας το καλοκαίρι.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση του Λιμενικού Σώματος: “Ακούω – μαθαίνω – νοιάζομαι”!

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων