Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Γιορτάζουμε το νέο μας ιστολόγιο με ένα Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο!

Από 1η Δεκεμβρίου και κάθε μέρα έως τις 25 Δεκεμβρίου ανοίγει και μία νέα δραστηριότητα.


Μετάβαση στο calendar.myadvent.net.

Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2021-22: Α’ Θεματικός Κύκλος.

Στο πρώτο δίμηνο του Σχολικού Έτους 2021-22, τα τμήματα του σχολείου μας ασχολήθηκαν με την θεματική ενότητα «Ευ Ζήν».

Τα παιδιά της Γ’ Τάξης με Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό την κα Τριανταφυλλίδου Μαρία, υλοποίησαν το πρόγραμμα «Γνωρίζω το Σώμα μου», σύντομη περιγραφή ακολουθεί παρακάτω.Λήψη αρχείου

Πρόγραμμα Ψηφιακής Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΕ», θα υλοποιήσει για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 δωρεάν Πρόγραμμα Ψηφιακής Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και για απόφοιτους που επιθυμούν εκ νέου να πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε ψηφιακό (online) εκπαιδευτικό υλικό όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με ελεύθερη πρόσβαση καθημερινά για τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο.

Περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης Τηλέμαχος  Ζαφειρόπουλος  πήρε το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα » Καθημερινοί Ήρωες » . Συγχαρητήρια στον μαθητή μας  για τη διάκριση που πέτυχε. 

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://kidscontest.cycladic.gr/apotelesmata/?fbclid=IwAR2QuwrEcy9Ed99dlOVA2ShSbMXgZV-vZ25_8iK76Jx-jm4MI_z8D1HoQ-k

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

69ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ.: Φ.7/51340/Δ1/10-05-2021έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. “Ενέργειες Προγραμματισμού του Εκπαιδευτικού Έργου των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021-22_Προγραμματισμός Λειτουργίας Ολοήμερου  Προγράμματος-Λήξη  Διδασκαλίας  Μαθημάτων  Σχολικού  Έτους  2021-22”:

Α). Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/ κηδεμόνων.

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, καθώς και στην Πρωινή Ζώνη για το σχολικό έτος 2020-21 να αναζητούν τη σχετική αίτηση/δήλωση στο παρακάτω Link και να την επιστρέφουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη το συντομότερο δυνατό (εντός της τρέχουσας εβδομάδας), ώστε να γίνει έγκαιρα και σωστά ο προγραμματισμός για τη λειτουργία του ολοήμερου.

 

                                                   Από τη Διεύθυνση του σχολείου  

       

ΕΝΤΥΠΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ»      

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Χριστός ανέστη! Νέοι, γέροι και κόρες,
όλοι, μικροί – μεγάλοι, ετοιμαστείτε
μέσα στες εκκλησίες τες δαφνοφόρες
με το φως της χαράς συμαζωχτήτε
ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες
μπροστά στους Αγίους και φιληθείτε!
Φιληθείτε γλυκά, χείλη με χείλη,
πέστε Χριστός ανέστη, εχθροί και φίλοι!

 Διονύσιος Σολωμός » Η ημέρα της Λαμπρής «