Μήνας: Νοέμβριος 2022

Η Δ΄ τάξη τρώει πρωινό

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου τα δύο τμήματα της Δ’ τάξης με τις δασκάλες και τους γονείς τους ετοίμασαν πρωινό. Ένας πλούσιος και υγιεινός μπουφές στήθηκε στο θέατρο του σχολείου και… Διαβάστε περισσότερα »

Οι τάξεις Β’ και Γ’ πάνε θέατρο

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 οι τάξεις Β’ και Γ΄ επισκέφθηκαν το θέατρο “Μηχανουργείο” και παρακολούθησαν την παράσταση “Ντίλης ο μεγαλοπρεπής“. Ζήσαμε κι εμείς μαζί με τον Ποντικό, τον Πόντικα,… Διαβάστε περισσότερα »

Άνοιξε το κυλικείο

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, μετά από αρκετή αναμονή, άνοιξε επιτέλους, το ανακαινισμένο, ανανεωμένο κυλικείο του σχολείου μας. Το υποδεχθήκαμε όλοι με ενθουσιασμό, ειδικά όταν είδαμε πόσα ενδιαφέροντα, γευστικά και υγιεινά… Διαβάστε περισσότερα »

Η Ε΄ τάξη στο θέατρο και το ψηφιακό μουσείο

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου οι μαθητές της Ε’ τάξης πήγαν θέατρο, υπό αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η βροχή -και για λίγο χαλάζι- μας εμπόδισε για λίγη ώρα από το να… Διαβάστε περισσότερα »

Μαζεύουμε ελιές

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν το σχολείο μας γεωπόνος και συνεργείο του Δήμου για να μαζέψουμε ελιές. Στο πλαίσιο του προγράμματος του δήμου για το μάζεμα των ελιών στα σχολεία…. Διαβάστε περισσότερα »

(Ξανά)ανοίγει το κυλικείο του σχολείου μας

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει ξανά το κυλικείο του σχολείο μας, με νέα διεύθυνση. Παρακάτω παρατίθεται ο τιμοκατάλογος των προϊόντων του, μετά από ενημέρωση που είχαμε από τη νέα… Διαβάστε περισσότερα »

Η μπάντα στο σχολείο

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος “Music and child” επισκέφθηκε το σχολείο μας, η μπάντα του Δήμου Πατρέων, με τον μαέστρο της Χρήστο Λούκα. Η μπάντα έπαιξε τραγούδια για… Διαβάστε περισσότερα »

Εορτασμός επετείου Πολυτεχνείου από την Ε’ τάξη

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ανήμερα της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Ε΄ τάξη με την βοήθεια των δασκάλων τους, διοργάνωσαν εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η ΣΤ’ τάξη στο Ψηφιακό Μουσείο

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης επισκέφθηκαν τον Άγιο Ανδρέα και το Ψηφιακό Μουσείο, η ξενάγηση στο οποίο εντυπωσίασε μαθητές και δασκάλους. Το κινητό ψηφιακό… Διαβάστε περισσότερα »

Η Δ΄ τάξη στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η Δ΄ τάξη επιστέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης. Ενθουσιαστήκαμε με το υπέροχο χώρο που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό καιρό μας έκανε να περάσουμε πολύ… Διαβάστε περισσότερα »