Μήνας: Οκτώβριος 2022

Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, θα γίνει η παράδοση της σημαίας του Σχολείου στους σημαιοφόρους και θα εορταστεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Την γιορτή διοργανώνουν οι μαθητές, και οι δασκάλες… Διαβάστε περισσότερα »

Κάθε παιδί και μία μπάλα

Φέτος -και με τη βοήθεια των Γυμναστών μας- καταφέραμε να εξοπλίσουμε το σχολείο με πολλές μπάλες, και κατορθώσαμε να πετύχουμε το “στοίχημα” που έγινε σύνθημα μας: “Κάθε παιδί και μία… Διαβάστε περισσότερα »

Κουλουράκια και σταφύλι

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η Β’ τάξη επισκέφθηκε το κτήμα “Γουρδούπη” και ξεναγήθηκαν στους χώρους, μάζεψαν και πάτησαν σταφύλια και έφτιαξαν μουστοκούλουρα.  

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, το σχολείο μας,  στο πλαίσιο της 9η Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, επισκέφθηκε τα γήπεδα “Δίας” όπου και οι μαθητές συμμετείχαν, ανά τάξη σε αθλητικές δραστηριότητες σκυταλοδρομίας.

Παγκόσμια ημέρα γλωσσών

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Γλωσσών -που γιορτάζεται στις 26 Σεπτεμβρίου- οι μαθητές της ΣΤ τάξης, με τις δασκάλες των Γερμανικών, Μάρθα Βασιλειάδη και Γαλλικών… Διαβάστε περισσότερα »