ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι την  Παρασκευή  14/12/2018  στις  13: 15 – 14:00  θα  δοθούν   οι  Έλεγχοι Προόδου Α΄ Τριμήνου  των μαθητών/τριών  των  Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξεων από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων αυτών στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

Τη Δευτέρα 17/12/2018 στις  13: 15 – 14:00 , οι γονείς των Α΄και Β΄τάξεων θα ενημερωθούν προφορικά για την πρόοδο των  μαθητών/τριών των αντίστοιχων τάξεων  από τις δασκάλες των τάξεων αυτών και θα δοθούν   οι  Έλεγχοι Προόδου Α΄ Τριμήνου  των μαθητών/τριών  της  Γ΄ τάξης.

Το Ολοήμερο σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τις ημέρες αυτές .

Παρακαλούμε, οι μαθητές/τριες που δεν ακολουθούν το πρόγραμμα του Ολοήμερου, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου,  να είναι υπό την εποπτεία σας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην ανακοινώσεις, τα νέα μας. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση