ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

– Οι εγγραφές των παιδιών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο Νηπιαγωγείο (Έτος γέννησης 2019), θα γίνονται από 1-20 Μαρτίου 2023  ηλεκτρονικά στο: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  από τους γονείς.

– Για τα παιδιά που ήδη φοιτούν, η εγγραφή στο νηπιαγωγείο γίνεται αυτεπάγγελτα.

– Η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής, θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2310-918340, από 1 – 20 Μαρτίου  από τις  9:30-11:30 (εκτός Πέμπτης) και θα κλείνονται ατομικά ραντεβού με τους γονείς.

– Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι γονείς είναι:

α) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο θα εκτυπώσετε από το ΦΕΚ και θα συμπληρωθεί από Παιδίατρο!

β) Επίδειξη βιβλιαρίου εμβολίων

γ) σε περιπτώσεις μαθητών/τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, βεβαίωση από ΚΕΣΥ, ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει.

δ) Αίτηση και από τους δύο γονείς για εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου

Επισημαίνεται ότι η αποδοχή της αίτησης δε συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του προνηπίου/νηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα. Η σχολική μονάδα φοίτησης του νηπίου/προνηπίου θα καθοριστεί μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων και αφού η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανείμει τις αιτήσεις σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις κάθε Νηπιαγωγείου.

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, το σχολείο θα έρχεται σε επαφή μαζί σας για την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ανατρέξτε στο παρακάτω έγγραφο – εγκύκλιος εγγραφών 2023-2024



Λήψη αρχείου