Εκπρόθεσμη αίτηση εγγραφής στο Νηπιαγωγείο

Με τη λήξη της περιόδου εγγραφών (1-20 Μαρτίου κάθε έτους), κάθε αίτηση εγγραφής θεωρείται εκπρόθεσμη.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν στη σχολική μονάδα, κατόπιν ραντεβού, είναι:

1. Aίτηση πατέρα μαθητή/τριας  (με το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή) για την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο (στο τέλος της ανάρτησης δείτε σχετικό έντυπο με αριθμό 1).

2. Aίτηση μητέρας  μαθητή/τριας (με το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή) για την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο (στο τέλος της ανάρτησης δείτε σχετικό έντυπο με αριθμό 2).

3.Υπεύθυνη δήλωση πατέρα  μαθητή-τριας (μέσω gov.gr) , όπου αναφέρει τους λόγους καθυστέρησης εμπρόθεσμης εγγραφής.

4. Υπεύθυνη δήλωση μητέρα  μαθητή-τριας (μέσω gov.gr) , όπου αναφέρει τους λόγους καθυστέρησης εμπρόθεσμης εγγραφής.

5. α)  Πιστοποιητικό γέννησης μαθητή-τριας (για ημεδαπούς)

β) Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης (μεταφρασμένη) για αλλοδαπούς.

6. Προσκόμιση (για επίδειξη)  Βιβλιαρίου Υγείας του μαθητή-τριας στο σχολείο.

7. Λογαριασμό κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, σταθερής τηλεφωνίας, νερού, μισθωτήριο κατοικίας ) όπου θα φαίνεται η Δ/νση κατοικίας στο όνομα του ενός εκ των δύο γονέων.

8. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από παιδίατρο παιδιού ( δείτε στο τέλος σχετικό έντυπο με αριθμό 3 ).

9. α)  Αίτηση πατέρα μαθητή -τριας  (με το γνήσιο της υπογραφής) για εγγραφή (προαιρετικά) στην πρωινή υποδοχή (ώρα λειτουργίας 7.45-8.00) και στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου (13.00-16.00). Δείτε στο τέλος  έντυπο με αριθμό 4.

β) Αίτηση μητέρας μαθητή -τριας  (με το γνήσιο της υπογραφής) για εγγραφή (προαιρετικά) στην πρωινή υποδοχή (ώρα λειτουργίας 7.45-8.00) και στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου (13.00-16.00). Δείτε  στο τέλος έντυπο με αριθμό 5.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εγγραφή στην πρωινή υποδοχή προϋποθέτει την εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα, στο οποίο δεν προβλέπεται πρόωρη αποχώρηση (δηλαδή νωρίτερη αποχώρηση από τις 16.00).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι μετά την κατάθεση των παραπάνω στη σχολική μονάδα από έναν από τους δύο γονείς,  οι εκπρόθεσμες αιτήσεις διαβιβάζονται για έγκριση στη Δ/νση Π.Ε Αν. Αττικής.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, οι αιτήσεις ικανοποιούνται, διαφορετικά οι μαθητές-τριες εγγράφονται σε όμορα Νηπιαγωγεία, με ευθύνη και απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής.

ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΊΚΗ ΜΟΝΑΔΑ :

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΕΚΝΟΥ
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  3. ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ  (Α.Δ.Υ.Μ.)
  4. ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
  5. ΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *