Θάλασσα

Συνεχίζουμε να μιλάμε για την θάλασσα και όλα τις χαρές που μας προσφέρει μαθαίνοντας παράλληλα τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ασφαλείς από τους διάφορους κινδύνους  και πως να προστατευόμαστε από τον φίλο μας τον ήλιο. Τα παιδιά ξεχύθηκαν στις παραλίες και με τα κοχύλια και βότσαλα που μάζεψαν έκαναν μια κατασκευή κηροπήγιοκοχ 2  κοχ 1.

 

Θάλα-SoS-α χωρίς πλαστικά Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Το 4ο Εργαστήριο Δεξιοτήτων με το οποίο ασχοληθήκαμε είχε  θέμα «Θάλα-sos-α χωρίς πλαστικά» από την θεματική ενότητα “Φροντίζω το περιβάλλον”. Σκοπός του εργαστηρίου “Θάλα-sos-α χωρίς πλαστικά” είναι να αποκτήσουν οι μαθητές θετική στάση σχετικά με την μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, να αναγνωρίσουν τις συνέπειες της χρήσης τους στο θαλάσσιο περιβάλλον, να καταλάβουν ότι πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε για να διατηρηθούν οι θάλασσες και οι ακτές καθαρές και φυσικά  να αποκτήσουν συμπεριφορές που θα συμβάλλουν θετικά στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων στην καθημερινότητά μας.

Ομαδική ο Βυθός

   βυθός     

Οι απίστευτες ζωγραφιές τους

ΘΘΘΘΘ 2 ΘΑΛ ΘΑΛΑ ΘΑΘΑΛΑΣΣ 1 ΘΑΛΑΣΣ 2ΘΘΘ 1 ΘΘΘ 2

Εμπλοκή γονέων στην εκπαιδευτική διαδικασία

Μητέρα μαθητή μας καθηγήτρια πληροφορικής  μας επισκέφτηκε μετά από πρόσκλησή μας  και μας μίλησε για την χρησιμότητα  και τα εξαρτήματα του υπολογιστή Την ευχαριστούμε θερμά  που μας μετέδωσε τις γνώσεις της  και που τα νήπια πραγματοποίησαν μαζί της μια τόσο δημιουργική δράση.υπολογ υ υπ ερ υπ υπ1 υπ2 υπο υπολ εργ υπολ  

Μια άλλη μανούλα Γυμνάστρια στο επάγγελμα δίδαξε παραδοσιακά παιχνίδια  και παιχνίδια αθλήματα στα τμήματα του Νηπιαγωγείου μας προκαλώντας γενικό ενθουσιασμό. Οι ευχαριστίες όλων μας είναι μεγάλες.

γυ  γυμν  τ τσουβ τυ τυφλ τυφλο