Πρωτότυπη εργασία μαθητών καθηγητών

Τα παιδιά της Α Πληροφορικής του σχολείου μας και σε συνεργασία με το 2ο ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ Κάτω Κορακιάνας και το Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών και την βοήθεια των καθηγητών πληροφορικής κατασκεύασαν  μια εφαρμογή για κινητά Android για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ΕΕΕΕΚ Κέρκυρας. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από οποιοδήποτε παιδί βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάσθηκαν για την συγκεκριμένη εργασία, καθηγητές και μαθητές. Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε στους παρακάτω συνδέσμους.

ΕΠΑΛ Κέρκυρας κάτω Κορακιάνας

CorfuTime

Eπίσης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα  στίς  εφημερίδες

Εφημερίδα Πρώτο θέμα

Εφημερίδα τρομακτικό

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θύμης

Τα σχολεία που δούλεψαν για αυτήν την εφαρμογή είναι τα εξής:

ΕΠΑ.Λ. Κάτω Κορακιάνας (www.epalkerkyras.com)  ,   Γυμνάσιο  Αμφιπαγιτών (gym-amfip.ker.sch.gr)   ,  2ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας  (blogs.sch.gr/2lykkerk/) ,  4o Γενικό Λύκειο Κέρκυρας   (blogs.sch.gr/4lykkerk/)

Το ΕΠΑ.Λ. Κάτω Κορακιάνας εργάστηκε και έφτιαξε το Design της Εφαρμογής και την Ιστοσελίδα της. Το Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών, το 2ο και 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας ασχολήθηκαν κυρίως με τον προγραμματισμό και την υλοποίηση της Εφαρμογής στο App Inventor.

Στη φωτογραφία διακρίνονται απο αριστερά ο Νίκος Αλεξάκης (ΕΠΑΛ Κάτω Κορακιάνας) ,ο Θύμης Σπύρος ( 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας- ΕΕΕΕΚ Κέρκυρας) ,ο Ευάγγελος Σιώτος (2ο ΓΕΛ Κέρκυρας ), ο Σωτήρης Φωτίου (Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών-Περουλάδων ) .Πρέπει να τονισθεί ότι δεν είναι μόνο καθηγητές πληροφορικής αλλά και φίλοι μεταξύ τους

 

phone_first_screen phone_buttons

Δείτε σχετική εκπομπή στο κανάλι Ε , “Με το καλημέρα 9-6-2015 ” , με μαθητές του 4ου Λυκείου Κέρκυρας καθώς και καθηγητές πληροφορικής οι οποίοι εργάσθηκαν για το ΝENER LOST

 

 

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εργασίες, Τάξη Α. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.