Αυτοπρόσωπη επιβεβαίωση Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) και να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους, να υπογράψουν και στα δύο αντίγραφα και να παραλάβουν το ένα, το οποίο και φυλάσσουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων.

Η ανωτέρω διαδικασία θα γίνει από την Πέμπτη 7 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Όσοι υποψήφιοι/ες δεν προβούν στην επιβεβαίωση της Αίτησης-Δήλωσής τους τότε αυτή δεν θα ληφθεί υπόψη.

Όλοι οι υποψήφιοι/ες θα προσκομίσουν και θα επιδείξουν ταυτότητα (ελληνική ή ξένη) /διαβατήριο (ελληνικό ή ξένο) ή άλλο επίσημο έγγραφο αποδεικτικό της ταυτοπροσωπίας τους και θα ελεγχθεί η ορθή καταχώριση.

Για την Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων απαιτείται να προσκομιστεί και να επιδειχθεί ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όσοι υποψήφιοι/ες δεν έχουν προσκομίσει φωτογραφίες στο σχολείο θα πρέπει να το πράξουν κατά την διαδικασία της επιβεβαίωσης. Οι τελειόφοιτοι μαθητές της Γ’ τάξης θα πρέπει να φέρουν τρεις (3) φωτογραφίες ενώ οι απόφοιτοι μία (1) πρόσφατη φωτογραφία.

Δημοσιεύθηκε στην Πανελλαδικές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.