Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου

Αγαπητοί Γονείς,
Αγαπητές Μαθήτριες / Αγαπητοί Μαθητές,

Ευχόμαστε καταρχάς, να είστε όλοι υγιείς. Εσείς, οι οικογένειές σας, τα φιλικά σας πρόσωπα.

Με αφορμή την επιστροφή στις σχολικές εγκαταστάσεις μετά από διάστημα δύο μηνών, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τη Διεύθυνση του σχολείου μας, προκειμένου να συνδράμουμε με όποιον τρόπο κριθεί αναγκαίο.

Ενημερωθήκαμε πως έχει παραληφθεί η προβλεπόμενη ποσότητα σε αντισηπτικό υγρό χεριών, ενώ η απολύμανση των χώρων γίνεται – και θα γίνεται επαναλαμβανόμενα – από την καθαρίστρια του σχολείου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, η χρήση μάσκας είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική. Γεγονός που πρακτικά σημαίνει, πως τα σχολεία δεν έχουν εφοδιαστεί με το συγκεκριμένο μέσο ατομικής προστασίας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την οικονομική δυσπραγία στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες οικογένειες, η δαπάνη για την καθημερινή αγορά μασκών, θεωρείται από δυσβάσταχτη, έως και αδύνατη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προβαίνει στον εφοδιασμό των μαθητών, με μάσκες μιας χρήσης. Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση του σχολείου, θα αξιολογείται σε εβδομαδιαία βάση ο αριθμός των μαθητών που θα προσέρχονται και αναλόγως θα αξιολογείται η ανάγκη για σχετικό ανεφοδιασμό.

Παρακαλούμε τους μαθητές, να μην διστάσουν να απευθυνθούν στους καθηγητές τους, σε περίπτωση που έχουν έλλειψη στο συγκεκριμένο μέσο προστασίας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιστροφή και στους μαθητές της Γ’ τάξης καλή προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το Δ/Σ
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Ημερήσιου ΓΕΛ Κέρκυρας

Κατηγορίες: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.