Με νεότερες οδηγίες που ήρθαν από το ΥΠΑΙΘ μετά την συγκέντρωση των αιτήσεων την Πέμπτη 9/4/2020, θα γίνει η οριστική παραλαβή των αιτήσεων. Σε επόμενο χρονικό στάδιο, με την παρουσία των υποψηφίων στα Λύκεια, η εφαρμογή Myschool θα ξανανοίξει, για να δεχτεί τυχόν τροποποιήσεις από ελλείψεις ή σφάλματα σε ονομαστικά στοιχεία, ταυτότητα/διαβατήριο.
Μέχρι τώρα όλοι όσοι έχουν στείλει email με αίτηση-δήλωση στο σχολείο έχουν λάβει απάντηση στη διεύθυνση email από την οποία έστειλαν την αίτηση-δήλωση.
Ελέγχετε για τις απαντήσεις στις οποίες :
– είτε ζητούνται στοιχεία όταν λείπουν (και επομένως η αίτηση δεν μπορεί να καταχωριστεί)
– είτε υπάρχει σαν συνημμένο η προσωρινή καταχώριση της αίτησης στο Myschool. Ελέγξτε το συνημμένο αρχείο ότι τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί είναι σωστά και δεν θα χρειαστεί κάποια τροποποίηση. Αν δεν είναι ειδοποιήστε το σχολείο να διορθωθούν. Αν είναι όλα εντάξει δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο για την ώρα.
Προσοχή!!! Όσοι δεν έχετε στείλει ακόμα αίτηση-δήλωση ή δήλωση ότι δεν θα λάβετε μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις πρέπει να το κάνετε άμεσα.













