Διαδικασία κατάθεσης αίτησης-δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή τηλεφωνήματα από μαθητές, γονείς και αποφοίτους σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης-δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις σας ενημερώνουμε ότι:

Η κατάθεση γίνεται με αποστολή του συμπληρωμένου εντύπου μέσω email στη διεύθυνση 4lykkerk@sch.gr

Το συμπληρωμένο έντυπο ελέγχεται αν περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αν δεν τα περιέχει ενημερώνεται ανάλογα ο αποστολέας του email.

Αν το συμπληρωμένο έντυπο είναι πλήρες η αίτηση καταχωρίζεται. Η οριστική παραλαβή θα γίνει αργότερα αφού ο/η υποψήφιος/α ελέγξει την ορθότητα και υπογράψει εκτυπωμένο αντίγραφο (αναμένονται οδηγίες από το ΥΠΑΙΘ). Το προσωρινό έντυπο της καταχώρισης επισυνάπτεται σε απάντηση προς τον αποστολέα του email για έλεγχο των στοιχείων που καταχωρίστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, ειδοποιούνται όλοι οι αποστολείς email προς το σχολείο μας που αφορούν το θέμα αυτό. Απαιτούνται μία ή δύο ημέρες για την επεξεργασία των αιτήσεων-δηλώσεων που αποστέλλονται.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι email θα πρέπει να στείλουν και οι τελειόφοιτοι μαθητές που δεν θέλουν να καταθέσουν αίτηση-δήλωση γράφοντας ότι δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Πανελλαδικές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.